ByeAlex a jegykezelő

Csütörtökön kezdetét veszi a 2013-as Cinema City Filmünnep, ahol egészen vasárnapig kedvezményes jegyárakkal, premier előtti vetítésekkel, filmklub beszélgetésekkel valamint sztár jegyszedőkkel várják a nézőket országszerte a mozik. Csütörtökön az Aréna Plázában találkozhatnak az MTVA műsorvezetőivel: 17:30-tól Morvai Noémi és Klement Zoltán (Kívánságkosár), 19:30-tól Rátonyi Krisztina (A legokosabb osztály, Noé barátai) és F. Tóth Petra (Család-barát időjósa), 20 órától Mádai Vivien és Harsányi Levente (Legenda), 20:30-tól pedig A Dal 2013 győztese, ByeAlex kezeli majd a moziba látogató vendégek jegyeit.
Pénteken 19 órától az Allee bevásárlóközpont mozijában ismét vetítésre kerül az MTVA által forgalmazott Tajtékos napok című film, amely után a nézők filmklub beszélgetésen vehetnek részt Rátonyi Krisztina vezetésével (meghívott vendég Dudás Viktor az MTVA Archívum és tartalomkereskedelmi igazgatóságának főtanácsadója).
A nagymester című film vetítései előtt pedig izgalmas kung-fu bemutatót tekinthetnek meg a mozilátogatók, pénteken 20:30-kor és szombaton 18:30-kor a Cinema City Allee-ben valamint csütörtökön és pénteken 20 órától a Cinema City Arénában.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*