Bulizz együtt Macikkal

 

  1. június 4-én 19 órától jótékonysági koncertet szerveznek a Werk Akadémia végzős zenei menedzser hallgatói a Premier Kultcaféban. Az est során a Herrer Sára (Mary PopKids) ad egész estés koncertet. A bevétel teljes egészében a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványé lesz.

 

A nemrégiben nyílt Premier Kultcafé ad otthont a 10 éves Werk Akadémia Zenei menedzser szakos hallgatói által szervezett jótékonysági koncertnek., amely 2016. június 4-én, szombaton 19 órától kerül megrendezésre a helyszín újonnan kialakított, minden igényt kielégítő koncerttermében (1085, Budapest, Üllői út 2-4.).

A est fellépője, Herrer Sára, a Mary PopKids frontembere. A zenekar a mai magyar zenekarok egyik legismertebbje; számtalan slágerük volt, mint a Mosoly (ft. Punnany Massif), ami egy egész országnak meghatározta a nyarait. Energikus hangzásuk és pop-os hangszerelésük által rendszeres fellépői a nagyobb kluboknak és a hazai fesztiváloknak.

Herrer Sára ezúttal a zenekar repertoárjából szemezget és akusztikus kísérettel ad koncertet.

Jegyek előzetes regisztráció alapján (premierkultcafe@gmail.com) 1500 forintért a koncert napján megvásárolhatók a helyszínen. A jegyek eladásából befolyt teljes árbevétel felajánlásra kerül, a Fogadj örökbe egy Macit! Alapítvány számára.

 

A idén 10 éves Werk Akadémia immáron 4. éve szervezi sikeres zenei menedzser képzését,  melynek résztvevői a könnyűzenei szakma meghatározó szereplőivel találkozhatnak és élesben szervezhetnek koncerteket. A gyakorlatorientált képzésnek ez a koncert a záróakkordja, melyet teljes egészében a hallgatók szerveznek.