Bulival zárta az évadot a Jóban Rosszban stábja

Közösen mulattak Csillagkút hírességei! Bár nyáron sem maradnak újabb epizódok nélkül a Jóban Rosszban rajongói, a sorozat színészei ismét egy hatalmas bulival ünnepelték az elmúlt év sikereit.

 

Végh Judit, Szabó Zsófi, Legerszki Kriszti, Bálizs Anett, Juhász Adri, Fábián Anita, Kondákor Zsófi és Braghini Rozina mellett Mihályfi Balázs, Baronits Gábor, Gesztesi Máté, Bozsó Péter, Posta Lajos és a sorozat legújabb szereplői is együtt bulizott. A TV2 sikersorozatának stábja már rendhagyóan, a stúdió udvarán búcsúztatják az évadot a nyári szünet beköszöntével. A Jóban Rosszban színészeire ráfér a lazítás, hiszen egy újabb, kemény munkával és izgalmakkal teli időszakot tudhatnak maguk mögött.

„Majdnem félévnyi börtönélet után jó a stúdióban úgy lenni, hogy nem szürke ruha és bakancs van rajtunk. Ahogy észrevettem, mindenki csajosan öltözött fel, színes ruhába. Ez bármennyire hihetetlen, de hatalmas feltöltődést jelent nekünk, akik ezeket a jeleneteket forgattuk. Most kiengedhetünk, bulizunk egy jót és bevallom, a finn vodka a rácsok között is jól jött volna néha.” – viccelődött Legerszki Kriszti, aki a nyári szünet alatt Németországot biztosan megcélozza, hogy meglátogassa anyukáját.

Végh Judit számára a nyár is folyamatos munkával telik, azonban a kikapcsolódásra is szakít majd időt.

„A stúdió udvarán rendezett bulik a legjobbak, hiszen itt mindig önfeledt hangulat kerekedik köszönhetően a kedvenc fekete-fehér whiskeynknek. Ránk fért a lazítás, hiszen húzós időszak volt ez mindnyájunknak. Sokakhoz hasonlóan nekem a nyáron sincs megállás, van munkám bőven ebben az időszakban is.” – mondta Steiner doktornőt alakító Judit, aki néhány napja debütált egy Kondákor Zsófival, Bálizs Anettel és Juhász Adrival közös színdarabban. „A feszített tempó ellenére persze a pihenés sem maradhat el. Néhány nap múlva hármasban, a családdal megyünk a Balatonra, utána pedig Péterrel kettesben utazunk Olaszországba.” – tette hozzá a színésznő.

 

A Jóban Rosszban színészei a néhány hetes pihenő után ismét visszatérnek a kamerák elé, a nézők azonban nyáron is naponta figyelemmel követhetik Csillagkút legújabb epizódjait a TV2 műsorán.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…

Minden hétköznap 19:30-tól a TV2-n!