Schwarzenegger látogatása Budapesten

2015. február 22-én Budapestre látogatott a nagysikerű testépítő, filmszínész és politikus, Kalifornia kormányzója, Arnold Schwarzenegger.

Az eredetileg Graz közeli Thalban született gigasztár a Papp László Sportarénában rendezett Siker-Nap rendezvény sztárvendége volt Magyarországon.

Arnold Schwarzenegger Golden Globe-díjas osztrák születésű amerikai színész, testépítő, üzletember és politikus; az USA Kalifornia államának 38. kormányzója. Fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el komoly sikereket, majd hollywoodi akciófilmjeivel vált világhírűvé. Egyik legsikeresebb az eddig négy részből álló Terminátor, de a Conan a barbár és a Junior vígjáték is nagysikerű filmjei közé sorolható.

1988-ban már járt Magyarországon a Vörös zsaru című film forgatásakor. Ez volt az első amerikai film, ami engedélyt kapott arra, hogy a moszkvai Vörös téren forgassák le – azonban a legtöbb Oroszországban rendezett jelenetet végül Magyarországon vették fel.

A Siker-Nap szervezői egyébként korábban már Magyarországra hozták Dan Millmant, A békés harcos útja című könyv íróját is.

2015-ben Arnold Schwarzenegger budapesti látogatásán egy érdekes előadást tartott, amiből megtanulhattuk hogyan lehetünk sikeresebbek és hogyan tehetjük mások életét is jobbá?! Az est fénypontja egy órás előadásának egyik lényeges pontja volt, önmagunk életének tudatos tervezése:  „Feküdj le korán, kelj fel korán és dolgozz keményen…” – mondta Mr. Universe.

A Siker napon Hozleter Fanny Mosolyka, Szalay Balázs, Bankő Vilmos és Dr. Kemény Dénes mellett számos kivánlóság ott volt.

A sportot: Balogh Gábor, Berki Krisztián, Béres Alexandra, Dudás Miklós, Katus Attila, Dr. Kiss Gergely, Kiss Tamás, Kozmann György, Ozsváth Miklós, a Sióktató válogatott, Somfai Mátyás, Storcz Botond, Szalay-Dakar Team, Talmácsi Gábor képviselte.

Az üzleti életből Rubint Réka és Schorbert Norbert, Benkő Vilmos, Ignáth András, Kósa Erika, Dr. Ládi Szabolcs, Nagy Béle, Tonk Emil, Dr Papp János (E-fit), is megosztotta meg történetét.

Emellett fellépett AKA Bass Live, Animal Cannibals, Danny Blue, Deniz, DJ L, DJ Revolution, DR BRS, Halott Pénz, Hevesi Tamás, Julia Carpenter, Kelemen kabátban, Lotfi Begi, New Level Empire, Rakonczai testvérek, Rippel Brothers, a Virtuózok kamarazenekar, Succces League Session és Wolfie.

A SIKER-NAP 2015 színpadán állók az élet különböző területéről érkeztek, hogy kimagasló sport és üzleti sikereik titkát megosszák velünk.

Cikk:

Sződy Szabolcs,Vác online

Fotók:

Sződy Szabolcs és Sződy Zsolt