Búcsúzik a nyártól az Intim Torna Illegál

David Guetta és Sam Martin Lovers on the Sun-ja első helyen áll a Class40-en, amely nem is csoda, hiszen a sláger társszerzője napjaink egyik legnagyobb sztár DJ-e, Avicii volt. A feltörekvő brit énekes, Sam Smith és hazánk egyik legőrültebb együttese, az Intim Torna Illegál vadonatúj dalokkal debütáltak a leghallgatottabb rádió toplistáján.

 

David Guetta ás Sam Martin Lovers on the Sun című dala a Class40 aranyérmese. A nyár egyik legnépszerűbb slágere igazi zenei szenzáció, két sztár DJ David Guetta és Avicii jegyzi társszerzőként – a felvételt a pályája elején járó tehetséges brit énekes, Sam Martin vokálja teszi még különlegesebbé. A dalhoz készült, westernfilmek világát idéző klipben feltűnik a hollywoodi filmcsillag Ray Liotta is, aki jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a video 25 milliós nézettségig jusson.

Sam Smith Restart című felvételével a 25. helyen debütált a Class FM slágerlistáján. A júniusban coming-outtal jelentkező énekesnek idén tavasszal jelent meg In the Lonely Hour című első lemeze, amelyben viszonzatlan szerelmeiről és magányosságáról vall a közönségnek. Sam Smith, aki idén több listavezető slágert is letett az asztalra, jelenleg a világot járja turnéjával, és olyan helyeken lép fel, mint Los Angeles vagy éppen a New York-i Madison Square Garden.

Az egyik legőrültebb magyar zenekar, az Intim Torna Illegál újdonságában, az Örökké című dalban a napfényes nyárra emlékezik, és egyben búcsúzik is tőle. Dorogi Péter, Gálos Ádám, Kiss Sándor és Nádasdi János életenergiával teli, bulizós slágert készített, amely új albumuk előfutára is egyben. A lassan négy éves Intim Torna Illegál meghatározó formációja a magyar alternatív zenei közegnek, a népszerű rockegyüttes jövő hónap közepén tart nagyszabású lemezbemutató koncertet. Az Intim Torna Illegál és az Örökké a 28. helyen debütált hazánk mértékadó slágerlistáján.