BoxingONE Championship Visszavágott Balzsay csapata, a KSI Budapest

A KSI Budapest vendégbokszolókkal megerősített csapata 14:6 arányú győzelmet aratott a BoxingONE Championship szombat esti fordulójában.

Az egyik budapesti bevásárlóközpont különtermében, kicsivel több mint 300 néző előtt megrendezett BoxingONE fordulóban a KSI Budapest csapata a szerbiai „Farkasokat”, vagyis a Spartak Suboticát látta vendégül. A két alakulat tavaly decemberben egyszer már összecsapott, s a szabadkai találkozót 15:6 arányban a helyiek nyerték meg.

Balzsay Károly csapatát tehát fűtötte a visszavágás lehetősége, így a győzelem érdekében a csapatfőnök vendégbokszolókkal is megerősítette a keretet. Ennek meg is lett az eredménye, hisz a kilenc páros közül 6 magyar győzelem, kettő vereség és egy döntetlen született – vagyis magabiztos, 14-6 arányú magyar győzelem született. De sajnos a pontkülönbség elmaradt attól, mint amennyivel a KSI Szabadkán kikapott, ami miatt a magyar csapat bizony hátrányban lesz a rájátszást érő helyekért folyó versenyfutásban.

„Vegyes érzelmek vannak bennem, mert láttunk nagyon jó és harcos meccseket, de a srácok egy része nem tudta azt hozni, amit vártam. Az akarat és az igazi győzni akarás hiányzott egy két helyen és emiatt kicsit szomorú vagyok. Összességében azért nem panaszkodhatom, hiszen mi nyertük a hazai fordulót 14:6-ra”

– fogalmazott Balzsay Károly csapatfőnök.

Eredmények mérkőzésről mérkőzésre

ifi 56 kg:

Laska Tamás – Gligoric Aleksa 3:1 (2:0)

ifi 69 kg: Bársony Bernárd –

Sabo Florian 0:4 (2:2)

56 kg:

Berna Dávid – Dimitrijevic Nenad 3:1 (4:2)

60 kg:

Könnyű Róbert – Osadkovski Milan 3:1 (6:2)

64 kg:

Vadász András – Zbucnovic Nikola TKO2 (9:2)

64 kg: Szirtes Zoltán – Bacic Vanja 2:2 (10:3)

69 kg:

Tarr Péter – Popovic Ivan 3:1 (12:3)

75 kg: Csutak Dániel –

Memetovic Denis 1:3 (12:6)

91 kg:

Rüll Tamás – Despotovic Goran TKO3 (14:6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*