Botrányos vígjátékot akar? Megérkezett!

A film, ami feltette Amy Schumert a neves színésznők listájára, január 20-tól már bárki otthonában ott lehet. A Kész katasztrófa humorát nemcsak a megbotránkoztató főszereplőnő adja, hanem a csöpögős, giccses, nyáltengerben pancsoló hollywoodi romantikus vígjátékokat durván kifigurázó történetvezetés is.

 

A sztori egyszerű: egy újságírónő a sok egyéjszakás kaland, és egy talonban tartott hegyomlás alkatú pasi után véletlenül talál egy rendes embert, aki minden defektjével együtt szereti, és nyögve-nyelve, de ő is fülig szerelmes lesz. Az egyéb mellékszálak, mint az ideális családmodellben élő nővér, valamint az apát olcsóbb idősek otthonába való áthelyezés adta stresszhelyzetek is plusz mélységet adnak a filmnek, ami miatt a kritikusok odáig meg vissza voltak a Judd Apatow (Felkoppintva, 40 és annyi) rendezte filmtől.

 

A film rengeteg sportolót felvonultat, mind közül LeBron James a legismertebb, aki önmagát, illetve önmagának egy kissé kifigurázott változatát játssza, parádésan, már-már Oscar-díjas szinten. Képzeljük el, hogy az NBA sztárja 40 percet utazik egy 30 dolláros napszemüvegért, mert nem hajlandó még egyszer ennyit költeni egy szemcsire a Tesco-ban. Vagy azt, hogy megfelezi a számlát az orvos haverjával, mert nem akarja, hogy hozzászokjon és csak azért lógjon vele, mert van pénze. És mindezek tetejében még a Downton Abbey-re is durván rácsúszott az egész csapattal együtt.

 

Egy biztos, hogy egy sportorvos és egy újságírónő szerelmi története még soha sem volt ennyire vicces és megosztó egyszerre. A már ismert sztorin túl a DVD különböző extrákat is tartalmaz, például „így készült” felvételeket valamint zseniális bakiparádék és interjúk sorát.

 

Kész katasztrófa – január 28-tól DVD-n és Blu-ray-en is elérhető a Bontonfilm jóvoltából.