Botrányba keveredett Lisa Kudrow

A Jóbarátok bolondos Phoebe-je teljesen új oldalát mutatja meg. Lisa Kudrow öltönyt vesz magára és bemasíroz Shonda Rhimes kríziskezelő menedzsereinek világába, így a Botrány gárdája újabb ismert arccal bővül.

 

Josie Marcus nem riad vissza semmitől és bátran „neki megy” még Amerika első emberének is. A kemény képviselőt Lisa Kudrow kelti életre a Botrány harmadik évadában, ám túl sokat ő sem árult el szerepéről.

„Minden, amit elmondhatok a harmadik évadról, az annyi, hogy benne vagyok” – nyilatkozta a színésznő Arensio Hall műsorában a CBS-en. – „Félek. Ki tudja, lehet hogy léteznek azok a titkos csoportok, akik embereket ölnek. Így nem kockáztatok. Ez Shondaland, bármi megtörténhet” – tette hozzá viccesen a színésznő.

„Ez egy igazán izgamlas és lenyűgöző sorozat, ezért is szerettem volna a részese lenni. Hiszen nézőként is lenyűgözött” – árulta el Lisa Kudrow, aki a Jóbarátok Phoebe-jeként teljesen más oldalát mutatta meg. A Botrányban garantáltan egyetlen vicces momentuma sem lesz a világsztárnak.

Hogy milyen hatással lesz Josie Marcus színre lépésének az elnökre, s miként alakul a képviselőnő és Olivia Pope kapcsolata, az a Botrány legújabb epizódjaiból kiderül.

Botrány 3. évad – Országos premier a Universal Channel műsorán március 24-től hétfőként!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*