Borsay Szabolcs: „Fűt a visszavágás vágya!”

Nagyon ki van már éhezve a száguldásra Borsay Szabolcs, a Tomracing Motorsport Team dragversenyzője, ugyanis legutoljára május 1-én versenyezhetett, miután a teljes élmezőnnyel együtt kihagyta a Magyarország Dragbike bajnokság Competition kategóriájának második, kiskunlacházi állomását. Szabolcs most maximálisan felkészült a hétvégi, Kunmadarason rendezendő harmadik bajnoki futamra, és tökéletesen felkészített motorral ezúttal a dobogó tetejét veszi majd célba. A Tomracing Motorsport Team versenyzője elárulta, reményei szerint újfent kemény nemzetközi mezőny gyűlik össze a rajtnál.

Borsay Szabolcs: „A május 1-ei kunmadarasi versenyen előjött elektromos gondjaim szerencsére már a múlté. A motor tökéletesen működik, ráadásul a múlt heti, kunmadarasi teszten a nagy meleg ellenére minden hibátlanul üzemelt. Hivatalos időmérő rendszer ugyan nem volt, de az általunk mért eredmények szerint 7-es időt mehettem úgy, hogy a pálya tapadása közel sem volt megfelelő. A versenyig még pár apróbb finomítást elvégzünk a Suzukin, illetve az első idomon is módosítunk még. Ha igazak a hírek, akkor olasz versenyzők is neveztek a futamra. Kiderült, hogy a múltkori legyőzőm, a német Karl-Heinz Weikum az Európa-bajnokság első, Svédországban rendezett futamát is megnyerte, és megvan az esélye annak, hogy ismét eljön Magyarországra. Ha itt lesz, mindent megteszek azért, hogy visszavágjak neki!”

Miklósy Tamás: „A motor a legutóbbi teszten kifejezetten jól muzsikált. Bízunk abban, hogy a technikai hibákat sikerült megoldanunk, és Szabolcs jó eredményt tud elérni. A múltkor a győzelem nagyon kevésen múlott, most remélem, hogy megszerezzük a Tomracing Motorsport Team idei első motoros győzelmét. Noha eredetileg azt terveztük, hogy teljes csapattal érkezünk Kunmadarasra, végül a két sérült, Gyutai Adrián és Kurucz Ferenc mellett a múlt hétvégén Brnóban versenyző Dér Zoltán és Csutak Péter is inkább pihenőt kap.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*