Bombasiker a TV2 új sorozata

UTD-keyart102i_resizeVadonatúj sikersorozattal indítja az őszt a TV2. A Stephen King A Búra alatt című regényéből készült széria az Egyesült Államokban évtizedes nézettségi rekordokat döntött meg, szeptember 11-én, alig több, mint két hónappal az amerikai premier után pedig a hazai nézőket is a várja a képernyők elé.
A CBS vadonatúj nyári sorozata, A Búra alatt, amelynek egyik executive producere Steven Spielberg, igazi bombasiker: nézettségi rekordokat döntött az Egyesült Államokban, 1992 óta a legnézettebb nyári sorozatpremier volt, epizódjait átlagban 11 millióan követik nyomon. A széria már azelőtt nagy érdeklődésre tartott számot, hogy június végén bemutatták volna, a CBS közel 200 piacra adta el, jelenleg többek között Kanadában, Angliában és Ausztráliában is fut. A magyar nézőknek sem kell sokáig várniuk arra, hogy láthassák a legfrissebb sikert a tengerentúlról: szeptember 11-én, szerda este dupla résszel debütál a képernyőn a misztikus thriller-széria.
A Stephen King regényére alapuló A Búra alatt, egy tipikus amerikai kisvárosban játszódik, amelynek lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Elképesztő gyorsasággal egy rejtélyes erőmező, egy láthatatlan Búra ereszkedik le a településre. A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól és a láthatatlan Búrát sem belülről, sem kívülről nem lehet megsemmisíteni. A csapdába esett városlakóknak így hát fel kell fedezniük a Búra eredetét, és létezésének célját, a bezártság azonban mindegyikükből a legrosszabbat hozza elő…
A Búra alatt – a vadonatúj sikersorozat szeptember 11-től szerda esténként a TV2 képernyőjén!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*