BOMBA-siker a filmbemutatón

Hatalmas tömeg, kígyózó sorok várták Novák Erik új filmje, a Fekete Leves díszbemutatóját. Felvonult a hazai filmszakma krémje, ám a feketeleves korán érkezett: a vetítés az üzletközpontot érintő fenyegető üzenetek miatt elmaradt. A film készítői a premier partit ennek ellenére megtartották, a közönség és a sztárvendégek a PRLMNT-be (Parlament) vonultak, hogy megünnepeljék a magyar gengszterfilmet.

 

Óriási érdeklődés övezte a Fekete Leves díszbemutatóját, a film készítői, hírességek és a sajtó képviselői gyűltek össze, hogy elsőként láthassák a készre vágott filmet. Novák Erik új alkotása azonban ezen az estén nem kerülhetett vászonra: a film kezdete előtt fenyegető telefonüzenet miatt kiürítették a bevásárlóközpontot és a mozi termeit.

feketeleves_2„Rajtunk kívülálló okból ez most így alakult, amint lehet, bepótoljuk a premiert. Azt már tudjuk, hogy nagy az érdeklődés a film iránt. Hogy mit szóltam a riadóhoz? Őszintén szólva, majdnem felrobbantam, amikor szembesültem a helyzettel’’ – mondta Novák Erik rendező. ’’Nem lesz egyszerű a budapesti díszbemutatót pótolni, hiszen a film alkotói és szereplői holnaptól országos roadshowra indulnak. Június 8-ig minden nap más vidéki városban vár bennünket a közönségünk, így többek között Székesfehérváron, Győrben, Kecskeméten, Szegeden, Debrecenben és Nyíregyházán láthatják premier előtt a filmünket. Nem így képzeltük el a Fekete Leves 15 perces hírnevét, ezt most valaki más szerezte meg nekünk, mindenesetre megígérjük, hogy egy héten belül Budapesten is megtartjuk a díszbemutatót. Ezzel tartozunk barátainknak és a közönségnek’’ – jelentette ki Novák Erik.

A meghívott vendégek, többek között Ganxsta Zolee, Herczeg Zoltán, Péterfy Bori, az Irigy Hónaljmirigy tagja, Papp Feri nem hagyták, hogy a történtek elvegyék a kedvüket, csatlakoztak inkább a Fekete Leves stábjához egy közeli szórakozóhelyen, hogy együtt köszöntsék a legújabb magyar filmet.