Böjte Csaba nagyböjti lelkigyakorlatra, zarándokútra hív Budapesten

Március 18-án imával és zarándokúttal készülnek az áprilisi Ferenc pápával való találkozóra. A zarándoklat 10.30-kor indul a Normafán található Szent Anna Kápolnától. A Mária Rádió és a Mária Út szervezésében Böjte Csaba testvér lelki vezetésével nagyböjti zarándokútra hívják az érdeklődőket Budapesten a Normafa – Máriaremete útvonalon. A zarándoklat során lelkigyakorlaton, szentségimádáson és szentmisén is részt vehetünk. Böjte Csaba testvér egész nap az érdeklődőkkel zarándokol, lesz lehetőség vele beszélgetni, akár gyónni is.

– A Mária Út szervezésében egy “mozgalmas” nagyböjti lelkigyakorlatot tartunk most hétvégén, március 18-án, Budapest peremén három Mária tiszteletére szentelt templomot érintve! A zarándoklaton a test és a lélek együtt imádkozik! – kezdte a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója.

– Ferenc pápa április 28-30. közötti budapesti látogatásának a sikeréért ajánljuk fel ezt a szombati napot, az imát, a zarándoklatot, a szentségimádást, a szentmisét, mindent! Imádkozzunk, kérjük az Istent, hogy a keresztény Európát és a Nagyvilágot az áldott béke, a Szentháromság békéje árassza el, oltsa ki az ellenségeskedés, a háború pusztító tüzét, és tegye a testvéri szeretet áldott földjévé világunkat! A kereszténység egy hatalmas zarándoklat, folyamatos úton való létet jelent! Gyertek, imádkozzunk, zarándokoljunk együtt! – hangsúlyozta a ferences szerzetes.

Program:

 

10 órakor találkozás Normafán a Szent Anna Kápolnánál
10:30 körül indul a zarándoklat
12 órától lelkigyakorlat a Makkosmáriai templomban
13 óra körül indul tovább a zarándoklat
17 óra körül érkeznek a máriaremetei Kisboldogasszony Bazilikához
17 órától szentségimádás
18 órától szentmise dicsőítő zenekar közreműködésével

További információ: https://www.facebook.com/MagnificatRo

                                     https://www.magnificat.ro/portal/index.php/hu/

                                     https://www.facebook.com/events/6036881783024759/