Bogi lett A hét sztárja a Class40-ben

SONY DSCBogi mindössze 16 évesen került be A Dal döntőjébe és ezzel a gimnazista lány esélyt kapott arra, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselje Magyarországot. Március 30-án, vasárnap 17:00-kor a Class40-ben lesz Kiss Orsi vendége a szemtelenül fiatal előadó, akit a zenekedvelők mezítlábas, örök vidám lányként ismertek meg a tévéképernyőkön. Hogy mennyire indult be Bogi karrierje ismertté válása óta? Erről és más érdekességekről is mesélt Bogi Orsinak a leghallgatottabb rádió stúdiójában.

A Dal egyik kedvence a fiatal győri lány volt, aki 16 éves létére remekül helyt állt napjaink legrutinosabb előadói között is. A Class40-ben Kiss Orsi kérdésére, miszerint mennyire keseredett el azután, hogy nem jutott ki az Eurovízióra, Bogi így válaszolt: „Egyáltalán nem voltam csalódott. Nem biztos, hogy jó lett volna, ha megnyerem A Dalt. Azt gondolom, sokat fejlődhettem volna, de biztosan zavart volna sokakat, hogy egy tizenhat éves kislány megy ki az Eurovízióra. Így azonban pozitív karakterként távozhattam a műsorból” – mondta mosolyogva a fiatal énekesnő.

A We All nagyon közel áll a szívemhez, az egyik közösségi oldalon keresett meg a dal írója és rögtön tudtam, hogy ez lesz az igazi. Aztán nem sokkal később arra eszméltem, hogy ott állok mezítláb a döntőben. Nagyon nagy élmény volt, hogy Király Viktor, Kállay Saunders András és a Fool Moon mellett léptem fel” – mesélt lelkesen Bogi Kiss Orsinak.

Bogi bevallása szerint jól érzi magát a bőrében, sűrű napjai vannak, de ez őt cseppet sem zavarja. „Most kaptam egy felkérést Dobrády Ákostól, aminek nagyon örülök. Mindketten győriek vagyunk és Ákosnak ott lesz koncertje. Megkérdezte, hogy volna-e kedvem egy duetthez: a Szerelemre hangolva című dalról van szó, amelyet én különösen szeretek” – mondta az énekesnő, aki májusban a Kézilabda Európa Kupán is fellép.

Bogi őszinte, allűrök nélküli lány, igazi gimnazista, aki nem szégyellt az anyukájával jönni a beszélgetésre” – mesélte Kiss Orsi. Tetszik, hogy ugyanolyan maradt, mint a sikerei előtt, például nem lett magántanuló, továbbra is Győrben jár középiskolába. Nagyon tehetséges énekesnő, szerintem komoly jövő áll előtte. Ezen a héten ráadásul ő lett nálunk A hét sztárja, vagyis Bogi a legjobb magyar előadó a Class40 listán.” – tette hozzá Orsi.

Kiss Orsi felvetésére, miszerint nem mindennapi, hogy egy magyar énekes ilyen rövid nevet válasszon, Bogi így válaszolt: „Van egy másik Boggie is, aki a Parfüm című dallal lett ismert. Vele jobbára összekevernek engem, a névvel van probléma. De ő inkább jazzes vonalon van, én pedig a pop felé haladok. Remélem, mindketten eljutunk egy olyan szintre, hogy meg tudnak majd minket különböztetni.

Miért csúfolták sokáig nyersikének A Dal egyik legnagyobb felfedezettjét? Hogyan birkózik meg Bogi a sok utazással? Milyen előadókat hallgat szabadidejében a fiatal tehetség? Március 30-án, 17:00-tól kiderül a Class40-ben, ahol hétről hétre a legnépszerűbb sztárok mesélnek a műsorvezetőknek, és a zenei hírek, érdekességek és kulisszatitkok mellett az is kiderül, hogy melyek hazánk legnagyobb slágerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*