Bogi legyőzte Katy Perryt

Nagyot fordult a világ Bogival, amikor év elején jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójába, ahol remekül helyt állt napjaink legrutinosabb előadói között. A fiatal énekesnő nevét megismerte az egész ország, We All című bemutatkozó dala a hazai rádióadók egyik nagy kedvence lett. Bogi most a VIVA TV-től kap díjat, Király Viktor után a fiatal sztár lett a második olyan magyar előadó, aki a megújult  VIVA Chart Show slágerlistáján első helyezést ért el.

 

Ha egy magyar előadó maga mögé utasítja a legnagyobb világsztárokat, és első helyezést ér el a megújult VIVA Chart Show-ban, kis szobrocskát kap teljesítményéért a csatornától. Néhány hete Király Viktor volt az első, aki ebben a megtiszteltetésben részesült és átvehette az Arany Triangulumot. Viktor után Bogi lett a második olyan magyar előadó, aki letarolta a mezőnyt: a győri énekesnő nem kisebb világsztárokat utasított maga mögé hazánk népszerű klipes toplistáján, mint Katy Perry, Avicii, vagy éppen Pharrell Williams.

Duettezett már együtt Dobrády Ákossal, és 2014-ben a VIVA Cometen is a legjobb új előadó kategóriájában jelölték Bogit. A We All után napokon belül újabb dallal jelentkezik a fiatal sztár, a Feel So Right a popot vegyíti a countryval, a már megszokottan vidám, „bogis” hangvételben.

„Nagyon pozitív visszajelzés, hogy milyen régóta szeretik a We all című dalt, és bevallom, régi álmom teljesül azzal, hogy a VIVA-n látható a videóm. Nagyon boldog voltam a Comet jelölés miatt, a show-n való fellépés pedig hihetetlen élmény volt: olyan hatalmas színpadon énekelhettem, hogy igazi rocksztárnak éreztem magam. A Chart Show díja is óriási megtiszteltetés, néha még el sem hiszem, hogy kevesebb, mint egy év alatt ekkorát változott az életem!” – mondta lelkesen Bogi – „Egy hétig pihentem, a szüleimmel voltam külföldön, jól esett végre lazítani egy picit. Most újra belevetem magam a munkába: friss klipem még a nyár folyamán látható lesz, a lemezem pedig a tervek szerint decemberben jelenik meg”  – tette hozzá a fiatal énekesnő.

bogi_eszti_vivachart2

A VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei, és fennállása óta a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát. Nemrég ráadásul kilépett a tévéképernyőről: a zenecsatorna hivatalos slágerlistája már több kereskedelmi rádióban is megszólal, így Iszak Eszti hangját és a legmenőbb dalokat akár útközben is hallhatják a zenerajongók. A megmérettetés pedig hétről-hétre folytatódik – hamarosan kiderül, ki lesz a következő hazai előadó, aki megkapja az Arany Triangulumot.

A VIVA Chart Show rádiós partnerei:

Best FM (Debrecen)

Eger Rádió (Eger)

Ozone FM (Győr, Mosonmagyaróvár, Szekszárd, Baja, Paks, Dunaföldvár, Kiskőrös, Miskolc, Balaton)

All in party rádió (Szeged)

Rádió1  (Pécs)

Sunshine Fm (Nyíregyháza)

Csaba Rádió (Békéscsaba)

 VIVA Chart Show –  minden pénteken 16:00-tól a VIVA műsorán