Bödőcs Tibor visszatér

1bodKét és fél éve nem láthattuk a televízió képernyőjén Bödőcs Tibort – a humorista önként vállalta, hogy egy időre hátrébb húzódik és az élő műsorokra tartogatja poénjait. Azóta csak a fellépéseken elhangzottakból értesülhetett a közönség arról, hogy mi történik Búcsúszentlászlón, a zalai faluban, ahol a stand-upos a gyermekkorát töltötte. Bödőcs végre megtöri a hallgatást és kamera elé áll: a Comedy Central műsorán, szeptember 21-én este 20:00-kor mindenki feltöltődhet a legfrisebb „bödőcsizmusokkal”.

Bödőcs Tibor önálló műsorában, „Az élet értelme és kertészeti tippek” című előadásában szó esik majd a vendéglátás és vendégvárás kisebb tusáiról. Beszél az aperitif előtti rövidek és a távozás előtti utolsó italok elfogadásáról, valamint, ahogyan azt a cím is sugallja, a zalai kertek növénygondozási, permetezési szokásai is górcső alá kerülnek.

Újabb szelet Búcsúszentlászlóban lehet részese a nézőknek szeptember 21-én este nyolckor a Comedy Centralon, ha megnézik, hogy Bödőcs Tibor mit tartott magában két évig.