Bízunk Benned: Párizsba utazhatnak a gyerekek

Kiválóan szerepeltek a tököli általános iskola dolgozói a Bízunk Benned! pénteki adásában: megnyerték a fődíjat, és ezzel valóra válhat a gyerekek álma, eljuthatnak Párizsba.

Egyáltalán nem volt meglepő az a magabiztos játékszellem, amellyel a Bízunk Benned! szereplői küzdöttek, hiszen számukra nem idegen terep a kvízműsor. A pedagógusok és iskolai dolgozók baráti társasága minden pénteken összeül az iskola technika termében egy jó kis agytornára, így aztán nem csoda, hogy kiegyensúlyozott, összeszokott csapatot alkottak a vetélkedőben is.

A csapatkapitány ugyan a fizikával kapcsolatos kérdésekkel bajlódott egy keveset, ám az őt támogató kollégák és barátok remekül bíztatták, támogatták a szorult helyzetekben.

Munkahelyük, a Tököli Általános Iskola különleges hely, falait rengeteg színes rajz díszíti és folyosói nevetéstől hangosak. Az itt dolgozóknak életük a hivatásuk. Pedig sokszor nincs könnyű dolguk: hat fős kis csapatuk speciális nevelési igényű gyermekekkel foglalkozik, akik hátrányos helyzetűek, de a művészeten keresztül sikerült igazán közel kerülniük hozzájuk. Ezek a gyermekek sosem jártak még külföldön, de imádnak festeni, rajzolni, ez az, amiben igazán tehetségesek.  A csapat jelmondata: „Ha akarom, holnap Tibetben vagyok”!

Ennek szellemében küzdött a ”Tanár nénik” csapata a Bízunk Benned! stúdiójában álmukért, ami nem más, mint hogy tanítványaik repülőre ülhessenek, és eljussanak a művészetek fővárosába, Párizsba és lefesthessék az Eiffel-tornyot élőben!

 

Az M1 legújabb műsora egy olyan izgalmas, formabontó vetélkedő, amelyben egy baráti társaságnak és választott kapitányának helyesen kell válaszolnia a kérdésekre ahhoz, hogy a csapat megvalósíthassa az álmát. Ehhez azonban nemcsak tudás szükséges, hanem játékszellem is! Minél jobban ismerik egymást a csapattagok, és minél jobban bíznak a kapitányukban, annál több pénzt nyerhetnek, melyet jó ügyre fordíthatnak.

A műsor küldetése ezúttal is maximálisan megvalósult.

 

A Bízunk Benned! következő adásaiban ott lesznek a Madách Színház művészei is, akik a Baltazár Színház sérült, tehetséges fiataljaiért fognak össze. Szintén jó ügy érdekében játszanak a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány színészei, akiknek nagy álmuk, hogy újabb kórházba vihessék el a gyógyulás mosolygós receptjét, valamint egy társaság is összefog barátjukért, Balázsért, aki egy balesetben mozgásképtelenné vált, ám mivel a vezetés volt a legkedvesebb időtöltése, ezért a nyereményből speciális autót építtetnének neki. Egy játék az álmokért, sok humorral, sok érzelemmel, hogy elmondhassuk: Bízunk Benned!

 

Minden pénteken az M1-en 20.20-kor!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*