Bernard Shaw: Caesar és Kleopátra

A kanadai Stratford Festival színielőadása, 130 perc, 2014 angol nyelven, magyar felirattal

A kanadai Stratford Festival színielőadása, 130 perc, 2014 angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Des McAnuff

Szereplők:

Christopher Plummer – Caesar Nikki M. James – Cleopatra Diane D’Aquila – Ftatateeta Peter Donaldson – Rufio Timothy D. Stickney – Pothinus Steven Sutcliffe – Britannus John Vickery – Lucius Septimius

A kanadai Stratford Festival előadása felvételről, főszerepben az Oscar-díjas Christopher Plummer-rel.

A Caesar és Kleopátra egy szellemes és csábító vígjáték a római politikai stratéga és az elbűvölő, fiatal egyiptomi királynő közötti kapcsolatról. A stratfordi előadást a The New York Times “a társulat lenyűgöző jelenlegi évadának tetőpontja”-ként üdvözölte. Most a moziközönség is tanúja lehet a legendás kanadai színész, Christopher Plummer (Caesar) fantasztikus játékának, és megtapasztalhatják George Bernard Shaw kritikusok által elismert színjátékában a drámát, intrikát és a komédiát.

Az előadás női főszereplője Nikki M. James (Kleopátra), aki a későbbiekben megkapta a Legjobb musical színésznő 2011-es Tony-díját Nabulungi szerepéért a Mormonok Könyvében. A kiemelkedő színvonalú előadást a világhírű kanadai Stratford Festival színpadán rögzítették 2009-ben, a kitűnő operatőri munkának köszönhetően Shaw színjátékának valós élményét ragadja meg.

Magyarországon bemutatja a Pannónia Szórakoztató Kft.

www.pannonia-entertainment.com