Berki a legelegánsabb sportoló

Berki Krisztián

Berki Krisztián

Az elegancia belülről, az ember lényéből fakad. Ha valaki, hát Berki Krisztián pontosan tudja ezt, hiszen többek között eleganciájának, gyönyörűen kivitelezett gyakorlatának köszönheti olimpiai bajnoki címét. A Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő tornász eleganciáját most a megjelenése okán is elismerték: férfi sportoló kategóriában ő kapta az Allee Elegancia díját.

A díjat eredendően azért alapították, hogy a közismert személyiségeken keresztül – a sportolónő kategóriában dr. Gyarmati Andrea lett az első – növeljék a magyar öltözködéskultúra és -stílus színvonalát. A négytagú zsűri egy kategóriában három jelöltet nevezett meg, s rájuk lehetett szavazni az interneten. A díjátadó ünnepséget szerdán este tartották meg az Allee Bevásárlóközpontban, s ott tudta meg a lólengés londoni bajnoka, hogy a három jelölt közül – Szabó Bence, Vincze Ottó, Berki Krisztián – rá szavaztak a legtöbben.

„Már a jelölés is hatalmas megtiszteltetés számomra – nyilatkozta Berki a színpadon, miután átvette a díjjal járó ajándékokat. – Az elegancia a gyakorlataim során fontos – többek között ennek köszönhetem az olimpiai bajnoki címemet –, az öltözködésemben azonban nagyon kevésszer jelenik meg, hiszen a legtöbb időt melegítőben töltöm. Jó érzés viszont, hogy az olyan események alkalmával, mint amilyen ez is, felöltözhetek elegánsan. Ígérem, mostantól a hétköznapokon is még jobban ügyelek erre…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*