Bárki lehet Family Guy szinkronhang

A Comedy Central versenyt hirdet a legelvetemültebb Family Guy rajongók között. Nehéz kérdések várnak ugyan a jelentkezőkre, ám a nyeremény is különleges: a szerencsés kiválasztott szinkronhangként szerepelhet a Family Guy 12. évadában és így bevonulhat a televíziózás történetébe.  

Az igazi Family Guy fanatikus nem ragadhat le olyan háttértudásnál, hogy kívülről fújja a Madár az ászt, vagy ismeri Brian sikerkönyvének címét. Nem elég tudnia Stewie gonosz klónjának/ikertestvérének, vagy az óriás verekedő csirke, Ernie nevét. Az extra nehéz kérdésekért felelős Comedy csapat olyan fifikás feladványsorral állt elő, amire csak az igazi rajongó tudhatja a választ. Mert a végén csak egy maradhat, egy, aki szinkronhang lesz.

A magyar humorcsatorna lehetőséget biztosít a Facebook játék győztesének, hogy egy epizód erejéig bevonuljon a Family Guy történetébe. A legnagyobb rajongó a hamarosan érkező 12. évad egyik mellékszereplőjének adhatja a hangját – a karaktert a szerencsés nemétől függően választják ki. Rövid időre ugyan, de egy magyar néző Quahog városába költözhet és akár Peter Griffinnel is beszélgethet. Kell ennél több?

Részletek a Comedy Central oldalán.

Family_guy_szinkronhang