BARKA EMESE LEGYŐZTE BIRKÓZÓ RIVÁLISÁT A KONYHÁBAN

Magyarország legsikeresebb női birkózói, – és egyben egymás riválisai -, Sastin Marianna és Barka Emese az elmúlt két hétben nem csak a szőnyegen, hanem a konyhában is versenyeztek egymással. A magyar háziasszonyok döntöttek: Emese nutellás bananamisuja mindent vitt.

 Nutellas_bananamisu

A világbajnoki bronzérmes és Európa-Játékok győztes női birkózó, Barka Emese és a vb bajnok, szintén Európa-Játékok győztes Sastin Marianna két hétig lázban égtek, hogy vajon melyikük desszert-különlegessége nyeri el a NoSalty webszakácskönyv olvasóinak kitüntetését. Bár a hétvégi, lengyelországi birkózó versenyen Sastin Marianna kerekedett fölül riválisán, a főzőversenyen Barka Emese vett elégtételt, ugyanis az ő nutellás bananamisuja nyerte a kettejük közt folyó párharcot.

Emese az olasz edzőjétől sok praktikát lesett el a konyhában. A NoSalty webszakácskönyv nagy főző összecsapásán is egy tőle tanult recepttel, a nutellás bananamisuval indult. És úgy látszik, az olasz ínyencség a magyar háziasszonyokat egyértelműen levette a lábukról, hiszen ezt az itáliai ínyencséget szavazták meg kedvencüknek.

 SONY DSC

A recept az alábbi linken érhető el: http://www.nosalty.hu/recept/nutellas-bananamisu