Bárdos András a SportKlubon vitázik

Bárdos András húsz év után talált vissza igazi szenvedélyéhez, a sporthoz.  2013 április 22-től a Sport Klub Dodzsem című új műsorának állandó vendége lesz, Hetthéssy Zoltánnal ütközteti majd a véleményét mindenről, ami aznap borzolta a sportszerető emberek kedélyeit.  

dodzsem_bardos„Amikor megkerestek a SportKlubtól, hogy legyek a Dodzsem állandó vendége, arra gondoltam, hogy szurkolóként itt végre elmondhatom mindazt, ami foglalkoztat. Vitázzunk, őszintén, nyíltan! Ha az egyik kedvenc csapatom, például az AC Milan a téma, akkor is. Minden vágyam az, hogy győzzenek, de a véleményem ettől még objektív marad. Meg kell szoknunk ebben az országban, hogy az embernek igenis lehet véleménye, és azt fel is vállalhatja, nem lesz baja belőle” – nyilatkozta Bárdos András, aki négy éve intett búcsút a napi képernyős munkának, a sportnak azonban soha nem fordított hátat.

 „Nem szeretném, ha anyukám meccsnézés közben látna. Olykor teljesen kivetkőzöm magamból. Egy nagyobb rangadó előtt három nappal már veszélyes hozzám szólni, annyira telítődöm feszültséggel. Aki hasonló szenvedéllyel viszonyul a sporthoz – legyen az foci, kosárlabda, vagy ping-pong – talán megért engem. A sport szeretete életmód, nem szórakozás” – magyarázta a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese.

A hétfőn bemutatkozó Dodzsem lényege, hogy a sportriporter párosok egy-egy hír kapcsán röviden, tömören elmondják a véleményüket – még akkor is, ha ezzel a másik nem ért egyet.

„Soha nem élveztem annyira a munkát, mint anno sportriporterként. Azóta is követem az eseményeket, a feleségem három meccset engedélyez hetente, de ennél jóval több időt töltök a sporthírek mellett. Nagy fájdalmam, hogy odahaza egyedül a kilenc éves Ádám fiammal beszélhetek erről a témáról. Őt sikerült megfertőzni a sportszenvedéllyel és leszoktatni arról, hogy a Barcelonának szurkoljon. A család többi tagja inkább menekül, ha meccset nézek” – mondta Bárdos.

A SportKlub műsorában Bárdos András szeretne mindenről szót ejteni Hetthéssy Zoltánnal, ami őket és a csatorna közönségét foglalkoztatja, legyen szó bundaügyekről, az esti meccsről, vagy az utánpótlásról. „Profi sportriporterrel vitázom majd, ettől egy kicsit tartok. Annak viszont kimondottan örülök, hogy lesz egy műsor, ahol végre kiereszthetjük a hangunkat.”

A hétfőn 22:45-kor kezdődő Dodzsemben láthatjuk először Bárdos Andrást új szerepében. Hetthéssy Zoltánnal hétfőnként és csütörtökönként ütköztetik a véleményeket. Hogy ki lesz a másik két páros? Hamarosan az is kiderül!

A Dodzsem első adása április 22-én, 22:45-kor a SportKlub műsorán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*