Barbinek Péter veszi át Gesztesi szerepét

Barbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sikersorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit.

Gesztesi Károly utoljára április 16-án látható a Jóban Rosszban Füredi Attilájaként. A karakter távozásának utolsó jeleneteit jövő héttől már nem vele, hanem Barbinek Péterrel forgatja a stáb.

„A szövegtanulás mellett a következő pár nap feladata lesz, hogy igazán megismerjem Füredi Attila karakterét, és kitaláljam, miként formálom majd meg, mi a mozgásterem ebben a szerepben. Egy ilyen napi sorozat forgatása teljesen más koncentrációt, figyelmet igényel a színésztől, mint egy színpadi mű, úgyhogy unatkozni biztosan nem fogok, sűrű napok várnak rám.” – árulta el a színész.

A Jászai Mari-díjas Barbinek Péter mindössze két hetet forgat majd a Jóban Rosszban stábjával. A színésszel felvett epizódok, Füredi Attila polgármester utolsó jelenetei április végén kerülnek képernyőre. A szerepéről Barbinek Péter a mai Aktívban mesél először.