Bangó Margit szerint jókedvét találja benne az Úr

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának következő vendége, Bangó Margit nyújt betekintést életének azon részébe, amit kevesen, vagy csak a hozzá közelállók ismernek igazán. A hit segítette őt karrierjében és egy nagyon komoly betegség leküzdésében. A LifeTv ezoterikus műsorában Bangó Margit őszintén vall arról is, hogy szerinte hogyan tehetik az emberek teljessé az életüket.

A Kossuth-díjas előadóművésznek, Bangó Margitnak hatalmas lelke van. Sorsa számos feladattal nehezítette kalandos életútját. Egyetlen dolog volt, amibe mindvégig kapaszkodott, a hite, amely a mai napig rendíthetetlen maradt. A hátrányos családból származó vidéki kislány egészen az énekesi pálya csúcsáig jutott, ismert művésszé vált, akit világszerte elismernek.

Margitnak a fényes karrierút hátterében nagyon sok próbatétellel kellett megküzdenie, köztük 11 műtéttel és ezekben a drámai helyzetekben a vallásából merített erőt.

 „Azt mondta az orvos, hogy daganatom van, de annak is az egyik legrosszabb fajtája, amit azonnal műteni kell. Ez egy akkora sokkhatás volt, hogy csak annyit tudtam mondani, hogy ez van. A folyosón futkároztam és sírtam, hogy mi lesz a gyerekekkel és az unokákkal, nem magamat féltettem. Majd bementem a szobába, leborultam és azt mondtam, Uram a kezedbe teszem az életemet, tegyél velem azt, amit jónak látsz” – meséli Margit, aki mindig is hitte, hogy van kiút és remény az életre. A művész szerint a rossz dolgok általában a gonosztól érkeznek, és ha az ember tiszta szívvel tud hinni, akkor a vallás akár egy komoly betegség leküzdésében is segíthet.

Margit egy igazán energikus művész, amikor a színpadon van, mindig a tökéletességre törekszik, hogy közönségének a legjobbat nyújtsa.  „Egy maximalista őrült vagyok, ahogy a zene megszólal abban a pillanatban csak az emberek szeretetére koncentrálok” – mondja a művésznő, aki szerint Isten kiválasztott gyermekei kapják a tehetséget. „Amit kaptam Istentől és a drága édesanyámtól nem csak azért kaptam, hogy a kenyeremet megkeressem hanem azért, mert jókedvét találja bennem az Úr”.

Peller Mariann műsorának legújabb része június 23-án, pénteken 17:30-kor látható a LifeTV műsorán.