Babos Tímea kikapott

Babos Tímea kikapott a 12. helyen kiemelt svájci Belinda Bencictől a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság 14,8 millió dollár (4,2 milliárd forint) összdíjazású női versenyének második fordulójában.

    Eredmény:
női egyes, 2. forduló (a legjobb 32 közé jutásért):
Bencic (svájci, 12.)-Babos 6:3, 6:3

A magyar játékos honlapjának beszámolója szerint a 18 éves Bencic végig nagyon összeszedetten és pontosan teniszezett, veszélyesen fogadott és nagyszerűen adogatott, így magabiztosan győzött. A 30 perces első szettben 1:1 után vette el Babos adogatását, a 37 perces másodikban pedig a negyedik játékban, 2-1 után.
“Sajnos ma nem ment úgy a játék, ahogyan szerettem volna. Ez most nem sikerült” – összegzett Babos. – Ma nem működött se a szerva, se a tenyeres, sőt még a mozgásom sem volt valami acélos. Sajnálom, hogy így alakult.”
Hozzátette, a taktikája megvolt, de nem tudta megvalósítani.
“Nyilván most még elkeseredett vagyok, mert úgy éreztem, az utóbbi időben jól ment a játék. Most még nehéz, remélem, a következő napokban jobb lesz majd a hangulatom. De nem szabad elfelejteni az elmúlt heteket, hónapokat, amikor jól játszottam” – idézte őt a babostimea.hu oldal.

Forrás:MTI