Babát vár Kerry Washington

129904_250

Kerry Washington

Kerry Washington, akárcsak az általa alakított Olivia Pope tökéletesen figyel arra, hogy miként tartsa meg titkait. Persze ez neki sem sikerül mindig, így ahogy a júniusi esküvőjének híre is napvilágra került, így az sem maradhatott sokáig a családban, hogy első gyermekét várja. A US Weekly exkluzív hírként kürtölte világgá, hogy a 36 éves szépség már a negyedik hónapban van.

 „A karrierem elején volt olyan, hogy a magánéletemről beszéltem, de mivel nem lehet ilyenkor csak a kellemes pillanatokat megosztani a nyilvánossággal, már nem nyilatkozom másról, csak a munkámról.” – mondta korábban a US Weeklynek Kerry Washington, amihez tartja is magát.

 A színésznő esküvőjének híre után is kedvesen fogadta rajongói gratulációját, de arról azóta sem lehet tudni, hogy milyen körülmények között mondta ki a boldogító igent profi focista férjének, Nnamdi Asomugha-nak. A hazánkban a Universal Channel műsorán látható Botrány harmadik évadának forgatása jelenleg is tart a tengerentúlon. Arról nincsenek hírek, hogy a babavárás hogyan befolyásolná a sikersorozat folytatását, illetve milyen praktikákkal rejtik el Kerry gömbölyödő pocakját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*