Azonnal a bajnoki címre tör a Tomracing Motorsport Team legújabb versenyzője

Tovább erősíti jelenlétét a drift világában a Tomracing Motorsport Team: a csapat leszerződtette a 2013-as Drifted Országos Bajnokság harmadik helyezettjét, Simon Csabát. A fiatal versenyző idén új autóval vág neki a szezonnak, és nem is olyan titkos vágya, hogy 2014-ben megszerezze kategóriája bajnoki címét.

 

Újabb tehetséges driftessel állapodott meg a Tomracing Motorsport Team. A 2009 óta versenyző Simon Csaba eddigi legjobb eredményei az MNASZ és a Drifted által szervezett Országos Bajnokságok összetett harmadik helyezései, de idén új csapatában ennél jóval előrébb akar végezni. A fiatal pilóta a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Drifted Országos Bajnokságban fog versenyezni.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan profi csapathoz szerződhettem, mint a Tomracing Motorsport Team. Úgy gondolom, hogy idén minden adott lesz ahhoz, hogy sikerüljön előrelépnem a tavalyi bajnoki harmadik helyemről. A szezont az eddigi BMW M3 helyett egy közel 600 lóerős Nissan S 13-al fogom teljesíteni, aminek az építése április elejére fog befejeződni. Az autóváltástól egyáltalán nem félek, szerencsére elég gyorsan tudok az új dolgokhoz alkalmazkodni. Tervben van, hogy az április 12-13.-án, a Tökölön megrendezésre kerülő Sebesség Fesztivál elnevezésű szezonnyitó futam előtt elmegyünk tesztelni, hiszen fontos, hogy az esetleges hibákkal ne éles helyzetben szembesüljünk”– fogalmazott Simon Csaba, aki – ugyan az autója nélkül – már ott lesz újdonsült csapattársaival a március 21-23. között, a Hungexpo területén rendezendő Autó, Motor és Tuning Show-n.

A Tomracing Motorsport Team tulajdonosa, Miklósy Tamás elismerően szólt új versenyzőjéről, akit legjobb tudásuk szerint fognak segíteni célja elérésében.

 

„A tavalyi szezon során jó pár drift versenyen jártunk, ahol felfigyeltünk Csabára. Egy roppant tehetséges versenyzőről van szó, aki megfelelő technikai háttérrel maga mögött képes beleszólni a bajnoki címért folyó küzdelembe. Mi azon leszünk, hogy mindezt biztosítsuk a számára, a többi már csak rajta fog múlni”– mondta Miklósy Tamás.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*