Azért nyomni fogjuk a gázt…

A Salgó Ralin technikai gondok parancsoltak megálljt a versenyzőpárosnak, most cél a cél!

Kronome Ákos – Pásztor Tamás Skoda Fabia – East Motorsport Kft. 26. HELL Miskolc Rally

 Salgó Rally 202039

Salakpályás körversennyel kezdődik a Miskolc Rally. Most időre mentek, vagy a nézőknek fogtok autózni a prológon? – Szerintem, ami időre jó az a nézőknek is jó… Persze próbáljuk azért látványosra fogni a menetet.

  132 versenykilométer négy különböző szakaszon vár rátok. Mindegyiket háromszor kell minél gyorsabban teljesíteni. Mindezt egy nap alatt. Soknak tűnik egy napra ennyi kilométer? – Én személy szerint szeretem, ha többször ismétlődik egy szakasz. Volt már ilyen, hogy ennyit kell menni egy nap alatt, minket nem zavar, így nem lesz vontatott a program.

A négy gyorson korábban mentél-e már, ha igen milyen élményeid vannak? Van-e kedvenc szakaszotok, ha igen miért? – Mindegyik gyorson mentünk már mindegyik irányban, így ismerősek lesznek. Szeretem a Bükkszentlászlóit, csak meg kellene tanulnom gyorsan is menni rajta… A kedvencem most a sátai szakasz, az nagyon bejön.

Salgó Rally 202029

A Miskolc Ralin technikai gondotok adódott, most talán “simább” pályák várnak rátok. Miként is szeretnétek zárni a versenyt? – Szeretnénk technikai probléma nélkül teljesíteni a versenyt, egyben célba érni és nagyon közel van az Eger rally is, nem tehetünk kárt az autóban. Azért nyomni fogjuk a gázt…

Köszönjük a Partnereink és a Szervizcsapat segítségét most is!

 

Fotó: Hajóka SportFotó

 

– Hajósi Miklós –