Az üzleti élet ünnepe Budapesten

A tudatos üzleti kapcsolatépítés leghatékonyabb módszereit, leghasznosabb tanácsait bemutató konferencián több mint 400 magyar vállalkozó gazdagította tudását és frissítette kapcsolatait Budapesten a hét közepén. Magyarországon immár 8. alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Networking Hét®, a kis- és középvállalkozások szervezeti fejlesztését és a jutalékmentes üzleti gondolkodást állítva az eseménysorozat középpontjába.

A Nemzetközi Networking Héten idén már 70 országban ünneplik a tudatos üzleti kapcsolatépítés eredményeit. Az „Aki ad, az nyer!®” üzleti gyakorlatot Magyarországon ezernél több vállalat és vállalkozás használja következetesen, és számukra ez éves szinten 30 milliárd forint forgalmat jelent.

A programsorozat részeként szervezett budapesti konferencián idén is szakértő előadók osztották meg a személyes és a vállalati fejlődést egyaránt elősegítő tanácsaikat. Avidor András networking szakértő, a BNI® Magyarország és a BNI® Szlovákia igazgatója a partnerség erejében rejlő lehetőségek oldaláról közelítette meg a kapcsolati háló elmélyítésének lényegét. Jámbor Árpád és Takácsné Garai Tünde saját cégük példáin keresztül bizonyították be, hogy miért a networking az egyik legerősebb üzletfejlesztési gyakorlat. Azurák Csaba televíziós személyiség előadásában pedig a hitelesség, a személyesség és a bizalom fontosságát emelte ki. A mért eredmények is azt mutatják, hogy a tudatos, bizalomra épülő kapcsolatépítés által szerzett partnerségek és az ezeknek köszönhető ajánlások hatékonyan képesek növelni a vállalkozások eredményét.

Az eseményhez időzítve jelent meg magyar nyelven már második kiadásban „29%, a megoldás” címmel a New York Times bestseller szerzőinek könyve, amely pontos recepteket, 52 hétre szóló stratégiát kínál a sikerre nyitott vállalkozások számára.

A Magyarországon 2008 óta jelen lévő BNI®-ban jelenleg már több mint 1000 magyar vállalkozás rendelkezik tagsággal. Budapesten és számos vidéki városban harmincnál több csoport működik, ahol a tagok heti rendszerességgel találkoznak, hogy kizárólag jutalékmentes ajánlások révén többletbevételhez segítsék egymást.