Az okos az új szexi a humorcsatornán – és még jön Joey is

joey_foszereplokHány évados volt a Star Trek: Enterprise? Melyik szupergonosz törte kis híján ketté Batman gerincét és ezzel együtt a karrierjét? Sheldon, Raj, Leonard és Wolowitz betéve tudják a válaszokat minden képregényes kérdésre, egyikőjük IQ-ja sincs 120 alatt, ha azonban a csajozásról van szó, megáll a tudomány. A világsikerű Agymenők hatodik évada országos premierként mutatkozik be a Comedy Centralon, egyből igen ütős poénokkal, hiszen a premier az űrben játszódik!

Amerika kedvenc tévés vígjátékának legújabb, teljes évadával jelentkezik a Comedy Central. Az Agymenők sorozat szupersztárrá tette Jim Parsonst, akinek három Emmy-díj is a zsebében landolt a szitkom premierje óta, a világ pedig gazdagodott egy új kifejezéssel: bazinga! Az ötödik évad rendkívüli fordulatokat tartogatott kedvenceinknek: Leonard újfent összegabalyodott Pennyvel, a dögös szomszéd lánnyal, de még Sheldonnak is összejött a lehetetlen – a kissé szürke, de nagyon találékony Amyvel kezdtek szigorúan érintésmentes kapcsolatba. Wolowitz összeszedte magát és megkérte Bernadette kezét a lány házsártos apjától, egyedül Raj maradt hoppon, aki alkohol nélkül még mindig képtelen nőkkel beszélni!

Az Agymenők hatodik szezonja a szitkom stílusától eltérően rögtön két helyszínen veszi kezdetét, amelyek közül csak az egyik van a sztratoszférán belül! Wolowitz ugyanis kénytelen-kelletlen élt földi létének legnagyobb lehetőségével: a NASA űrhajójával indult a mélyűrt kutatni. A Comedy Centralon frissen bemutatkozó évadban teljesen megváltozik a történet felállása az eddigiekhez képest, hiszen nőuralom veszi kezdetét a geekek főhadiszállásán! Bernadette, Amy és Penny összefognak, hogy legalább annyira elnyerjék a nézők kegyeit, mint kedvenc tudósaink, a Sheldon vezette négyes.

Az Agymenők október 11-én, 20 órakor érkezik a Comedy Central műsorára, rögtön két epizóddal. Simon Helberget, azaz Wolowitzot egy másik premierben is láthatja majd a nézőközönség, mégpedig a hamarosan bemutatkozó Joey-ban, amely a Jóbarátok két évadot megélt testvérsorozata.

Joey Tribbiani az NBC sikersorozatának talán egyik legnaivabb, mégis legszerethetőbb arca volt. Matt LeBlanc életre kelti a legendás karaktert: Joey története ott folytatódik, ahol a Jóbarátokban véget ért. A közepesen sikeres színész Los Angelesbe költözik és újabb kalandokba bonyolódik. A Comedy Central nézői október 7-től, hétfőnként 19.30-tól követhetik Joey élettörténetét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*