Az M1-en látható a brazil foci vb sorsolása

Az M1 pénteken élőben jelentkezik a brazíliai Mata de São João városából, ahol eldől a jövő évi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztása.

 

A 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság sorsolásának a Bahia állambeli Costa do Sauípe üdülőkomplexum ad otthont pénteken, közép-európai idő szerinti 17.00 órakor. A 193 országban látható showműsorral egybekötött hivatalos ceremónia, az All in one rhythm (Mindenki egy ritmusra) hivatalos vb-szlogen jegyében telik majd, így a sorsolás, a csapat- és helyszínbemutatások mellett számos énekes és művész igyekszik megjeleníteni az immáron másodjára vb-t rendező Brazília kulturális sokszínűségét és az országban rejlő lehetőségeket.

 

A 32 csapat csoportbeosztásában az eddigi nyolc világbajnok nemzet képviselői, így a brazil Cafú, az olasz Fabio Cannavaro, az uruguayi Alcides Ghiggia, a spanyol Fernando Hierro, az angol Sir Geoff Hurst,  az argentin Mario Kempes, a német Lothar Matthäus, valamint a francia Zinedine Zidane működik közre.

 

A gála Magyarországon – ugyanúgy, ahogy a jövő évi foci vb is – kizárólag az M1 műsorán látható.  A 16.50-kor kezdődő televíziós közvetítés kommentátora Knézy Jenő, stúdió műsorvezetője Menczer Tamás lesz.

 

A ceremóniáról a Kossuth Rádió is részletes tudósítást ad a pénteken 19.05 órakor kezdődő Sportvilágban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*