Az Irigy Hónaljmirigyes fiúkkal üvegezett Cinthya Dictator

Revansnak indult, de összeborulás lett a vége Cinthya Dictator és az Irigy Hónaljmirigyes fiúk találkozásának. Cinthyát korábban egy klipjükben figurázták ki a srácok, és a csinos fotós arra volt kíváncsi, hogy élőben is olyan vagányak-e az IHM-esek, mint amilyennek a paródiákban mutatják magukat, ezért üvegezni hívta őket.

 

Cinthya Pankrator, azaz Cinthya Dictator  az Irigy Hónaljmirigy egyik tavalyi klipjében jutott főszerephez. A fiatal lány gyermekkora óta hatalmas rajongója a csapatnak, és azt mondja, nagyon tetszett neki, ahogy parodizálták.

 

„Külön öröm volt, hogy autonóm, különálló személyiségként és alkotóként is feltűntem a videóban, és ezt mindenképp szerettem volna személyesen is megköszönni. Meg persze arra is kíváncsi voltam, hogy mennyire bevállalósak a srácok, ha számukra idegen terepen kell mozogniuk. Ezért arra gondoltam, hogy egy olyan, hozzám közel álló, de igazi kihívást jelentő helyre hívom őket, ami engem is inspirálhat a művészi pályámon” – mesélte a híresség, aki egy üvegfúvó műhelyben fogadta Molnár Imrét és Varga Győzőt. A közel 1000 fokos olvasztott üveg érzékenységével először a klipben Cinthyát alakító Molnár Imrének kellett megbirkóznia, aki nem először került forró helyzetbe.

 

„Volt már rajtam hegesztőszemüveg, de ez azért egészen más helyzet! Az üveg megfolyt, és inkább kancsó formájú lett a tequilás pohárnak induló „művem”. Ennek ellenére Cinthyának ajándékoztam, mert nagyon kedves tőle, hogy meghívott és örülünk neki, hogy nem haragszik ránk” – árulta el Imi, aki Varga Győzővel gondoskodott arról, hogy az üvegkészítés közben is jó legyen a hangulat.

 

„Elképesztő, hogy több mint tízezer féle üveg létezik, és szuper volt kipróbálni, hogyan viselkedik, ha megolvasztjuk. Én egy agavét próbáltam mintázni, de inkább hínárra hasonlított a végeredmény” – mondta nevetve Győző, aki annyira rajong az agavé hazájáért, Mexikóért, hogy tervei szerint hamarosan Észak-Amerikába látogat, hogy személyesen próbálja ki, milyen az igazi, autentikus, tüzes tequila.

 

Ahogy az el Jimador csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.