Az IDE kiáll az önkormányzati képviselője mellett

Több hónapja akadályozza az I. kerületi önkormányzat Veres Dávidot, a munkája elvégzésében. Az IDE támogatásával megválasztott DK-s képviselő hetekig nem rendelkezett irodával. Fogadóóráit is csak külön felszólítás után, állandóan változó helyeken tarthatta. A korábban kulcsra zárt, és a bent tárolt számítógépek miatt használhatatlan képviselői szoba ma is sokkal inkább raktárra, mint irodára hasonlít. 

Az iroda nem reprezentációra kell, hanem arra, hogy a képviselőnek legyen egy helye, ahol átnézheti a kerületi rendelet- és határozattervezetekhez szükséges anyagokat, valamint a vonatkozó jogszabályokat.
Illetve hogy a képviselő fogadhassa ott a választópolgárokat fogadóóráján, majd eztán nekiállhasson az elpanaszolt problémák felgöngyölítéséhez. Így közérdek, hogy a személyzet ne szabotálja el a helyiség kijelölését.

Az Ifjú Demokraták támogatásukról biztosítják Veres Dávidot további munkájában, valamint felszólítják az I. kerületi önkormányzat dolgozóit, hogy legyenek partnerek abban, hogy hatékonyan végezhesse a munkáját a kerület lakóiért tisztán, frissen, fiatalon, ahogy az Ifjú Demokraták szokták!- írta szerkesztőségünknek megküldött közleményében az IDE sajtóosztálya.