Az Év Szállodája

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége – a Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogatásával – 2015-ben immár harmadszor írta ki az Év Szállodája pályázatot. 21 pályázatot értékelt a zsűri 3, 4 és 5 csillagos kategóriákban.

A pontozás keretében a zsűri értékelte a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását és elégedettségét és a társadalmi felelősségvállalást is.

A zsűri megbízásából minden szállodában mystery vizsgálat is volt. Nagyra értékeltük a szenvedélyt, az elhivatottságot, ahogy a nyertes szállodák a vendégeknek tökéletes figyelmet, jó közérzetet, élményt kívántak teremteni.

A Hilton Szállodában megtartott díjátadó gálán az alábbi szállodák nyerték el az Év Szállodája 2015 címet:

 

5*       Kempinski Hotel Corvinus Budapest

4*       Budapest Airport Hotel STÁCIÓ Wellness és Konferencia, Vecsés

4*       Residence Ózon Conference és Wellness Hotel, Mátraháza

3*       Casati Budapest Hotel

 

A díjátadó gálán részt vett Lepsényi István az NGM gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára, Susanne Kraus-Winkler az Európai Szállodák és Éttermek Szövetségének (HOTREC) elnöke, valamint Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, akik a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökét, Dr. Niklai Ákost segítették a díjak átadásában.