Az év legnépszerűbb sportolója továbbra is Michelisz Norbert avagy Hosszú Katinka mindent visz?

Már hetek óta folyik a találgatás a sport világában, hogy vajon kik is lesznek az év legjobb magyar sportolói. Idén ötvenhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, melyen az sportújságírók szavazatai alapján rangsorolják és díjazzák az év legjobb sportolóit, edzőit és szövetségi kapitányait. A rangos eseményen a szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében. Erre már csak néhány napjuk maradt, a szavazás december 7-én éjfélkor ér véget. A listán 170 sportoló neve szerepel, akik az idei felnőtt világversenyeken értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban. Az elsőségértÜdvözlettel dúl a harc az eddig a címet háromszor is elnyert Michelisz Norbert és Hosszú Katinka között.

 A top 8 (egy héttel a szavazás lezárása előtt!)

Hosszú Katinka (úszás, 200 és 400 m vegyes, 100 m hát, 4×200 m gyorsváltó)
Michelisz Norbert (autóversenyzés)
Kiss Norbert (autósport, kamion)
Miklós Edit (sí, olimpiai 7.)
Berki Krisztián (torna)
Kovács Mária  (ökölvívás)
Görbicz  Anita (kézilabda)
Kasza Róbert (öttusacsapat)

Továbbra is a facebook.com/sportcsillagok oldalon lehet szavazni.

A közönségszavazás keretében tizenhárom szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében sorsolnak ki:

  1.   Három két személyes VIP jegyet a díjátadó gálaműsorra és az azt követő vacsorára
  2.   10 db értékes Adidas ajándékot

 A népszerűségi verseny győztese december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjén veszi majd át a díját, a Duna Televízió élő közvetítésének keretében.

További információk: http://azevlegjobbsportoloja.hu/