Az ének iskolája vendégeskedett A muzsika hangjában

A Pesti Magyar Színház szereplőválogatást tartott A muzsika hangja musical előadásához. A gyerekszerepekre meghívták Az ének iskolája versenyzőit is.
03 Forgat+ís n+Ĺi varroda
Izgalmas pillanatokat élhettek át Az ének iskolája szereplői, akik a televíziós megmérettetés után a színház nagyszínpadán is bebizonyíthatták, nem véletlenül figyelt fel rájuk a TV2 tehetségkutató versenye.
Nagy Juli, Győrfi Dzsenifer és Janca Áron gyakran jár színházba, de a kulisszák mögé eddig nem pillanthattak be. Énekes bemutatkozásuk után Zalán János direktor körbevezette őket a színház épületében, a TV2 Aktív műsorának szerkesztője pedig riportot készített az izgatott gyerekekkel. Kiderült, hogy Julinak egyszer már szerencsét hozott A muzsika hangja, hiszen a musical egyik betétdala csendült fel Az ének iskolájában, amikor Ördög Nóra értesítette, bekerült a műsorba. Hogy ez égi jelnek tekinthető-e, és végül megkapja-e a szerepet, az augusztusban derül ki, amikor nyilvánossá válik az előadás szereposztása.
A muzsika hangja című musical 1965-ös filmváltozata a mozitörténet örök érvényű alkotása. Hazánkban is hamar népszerűvé vált Robert Wise 5 Oscar-díjat nyert rendezése. A Pesti Magyar Színház a film 50. évfordulóján állítja színpadra a látványos, népszerű musicalt.
Fotó: Medgyesi Milán