Az elmúlt évek legnézettebb szépségversenye az idei Miss Universe Hungary

A teljes lakosságból csaknem 700 ezer néző követte figyelemmel a vasárnap esti élő showt. A nézők és a szakmai zsűri is Bódizs Veronikát választotta a Miss Universe Hungary 2016 győztesének. Ő képviseli Magyarországot a világdöntőn.

November 20-án, a TV2 képernyőjén választották meg az Univerzum legszebb magyar lányát. A szépségverseny döntősei hetek óta a nagy napra készültek, hogy életük legjobb formájában léphessenek kifutóra az élő show-ban, aminek a 2011-es Miss Universe Hungary cím birtokosa, Lipcsei Betta volt a háziasszonya.

A Miss Universe Hungary élő showja kiemelkedő nézettséget tudhat magáénak, az elmúlt három év legnézettebb szépségversenye lett. A teljes lakosságból csaknem 700 ezer néző (AMR: 681 365 fő) választotta vasárnap esti szórakozásnak a szemet gyönyörködtető produkciót, amely magasan túlszárnyalta a korábbi évek hasonló műsorainak eredményeit.

A lányok nemcsak a televízió képernyőn voltak népszerűek, de az online felületeken is. A TV2 weboldalán a Miss Universe Hungary-hez kapcsolódó videók több mint 100 ezer megtekintést hoztak.