Az elegancia nyílt napja

Október 4-én a Hotel of the Year – Open Day 2015 program keretében nyílt napra invitálja három budapesti és egy hévízi szálloda a vendéglátás és gasztronómia iránt érdeklődő látogatókat.

A Corinthia Hotel Budapest, a Bo18 Hotel *** Superior, a Mamaison Hotel Andrassy Budapest, valamint a hévízi Hotel Európa Fit idén első alkalommal szervez közös nyílt napot. A szervező hotelek mindegyike saját kategóriájában Az Év Szállodája díj nyertese, így a közönség garantáltan a legkiemelkedőbb hazai szállodákkal ismerkedhet meg. A budapesti hotelek látogatói lehetőséget kapnak végigjárni három helyszínt is, ahol nemcsak egy háznézésen vehetnek részt, de különböző meglepetésekre, különleges ajándékokra, színes programokra számíthatnak. A Hotel Európa Fit Hévízen ugyanebben az időben szintén nyílt napot tart, így ezúttal a fővároson kívül is különleges „tárlatvezetésben” lehet részese a közönségnek. A délelőtti és délutáni turnusokban a részvevők bepillantást nyerhetnek az egyes szállodák színfalai mögé, így a programok a szakma számára is kiváló lehetőséget biztosítanak az egyes szolgáltatások, technológiai újítások, fejlesztések megismerésére.

A látogatóknak lehetőségük lesz egy nyereményjátékon is részt venni. Akik a szállodák által összeállított kvíz kérdéseire helyesen válaszolnak, sorsolás útján egy-egy hétvégét nyerhetnek a programban részt vevő hotelekben.

A programon való részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött. A budapesti szállodák látogatásához a pr.budapest@corinthia.com e-mail címen jelentkezhet, a Hotel Európa Fit megtekintéséhez a sales@europafit.hu elérhetőségen szükséges regisztrálni.

A jelentkezés folyamatos, a látogatók száma a szálloda vendégei és a szállodák befogadóképessége okán limitált, így érdemes mielőbb jelentkezni.

További információ a Hotel of the Year – Open Day 2015 facebook oldalon.