Az eddigi legvadabb MTV Movie Awards: Rita Ora letépte Zac Efron ingét- Díjat kapott DiCaprio, Az éhezők viadala 2 lett az év filmje

Minden idők legőrültebb, és legpikánsabb Movie Awards-díjátadóját tartotta meg az MTV, köszönhetően Hollywood krémjének és Conan O’Brien műsorvezetőnek, aki lángoló popcornból bújt elő a gálán, és még a mémekből ismert grumpy cat is részt vett a bulin. Rita Ora és Jessica Alba a színpadon tépte le Zac Efron ingét, a Family Guy készítője, Seth MacFarlane az Oscaron gúnyolódott, ráadásul pedig a lazaságáról híres filmes esemény még világrekordot is döntött. A műsor intrójában nem kevesebb, mint 50 világsztár cameózott, úgy mint Emma Watson, Sarah Silverman, Katy Perry, az Agymenők főszereplői vagy Martin Scorsese. És végre Leonardo DiCaprio is díjhoz jutott!

A 2014-es MTV Movie Awards minden eddigit felülmúlt, a nézők abszolút kedvence pedig Az éhezők viadala: Futótűz lett, amely három díjat vitt el, a folyton botladozó, ám szupertehetséges Jennifer Lawrence-nek is köszönhetően. Johnny Depp adta át a tinifilm főszereplőinek az Arany Popcornt, de rajtuk kívül igencsak örülhetett A Wall Street farkasa gárdája is. Jonah Hill kapta a legjobb komikusnak járó elismerést, a folyton mellőzött DiCaprio pedig az év #WTF-jelenetét tudhatja magáénak – nála rosszabbul senki sem tud „fáradtan” kocsiba ülni. Ugyancsak két díjat vitt el a Családi üzelmek, amelyben Jennifer Aniston és Emma Roberts tanított meg egy béna srácot smacizni.

Dögös színésznőkből és pikáns hangulatból egyébként sem volt hiány a gálán, a Csajok bosszúja női főszereplői, a Kate Upton és Cameron Diaz által vezetett kvartett azt ecsetelték, hogyan gyűrnék össze a lepedőt a Legjobb férfi főszereplő kategória jelöltjeivel. A buli aztán végül akkor szabadult el, amikor Jessica Alba és Rita Ora a legjobb félmeztelen jelenetet prezentáló Zac Efronnak adták át az Arany Popcornt, akiről szó szerint letépték az inget, a női rajongók legnagyobb örömére. Seth Rogen pedig hogy-hogy nem, az anyjával csókolózott.

Channing Tatum a legjobb feltörekvőnek járó Trailblazer-díjat vehette át, a fájós derekat imitáló Mark Wahlberg pedig a Generation Awardot a Törtetők gárdájától. Seth MacFarlane is hozta a formáját, a gálán kokainnal, a TMZ-vel és az Oscar-gálával viccelődött a Family Guy atyja. Természetesen a zenei fellépők idén sem maradhattak el: Eminem és Rihanna mellett Ellie Goulding is színpadra lépett, a Twenty One Pilots pedig a zongora tetején táncolt, míg a közönség maszkokkal a fején tombolt.

Mivel a Movie Awards a legsikeresebb blockbuster filmeket tünteti ki és egyben a tavaszi mozis szezont vezeti fel, így az exkluzív előzetesek sem maradhattak el – a nézőközönség A csodálatos Pókember 2 és az új X-Men film egy-egy jelenetébe is bekukkanthatott. A díjátadó egyszersmind megemlékezett a tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről is, akit Jordana Brewster, a Halálos Iramban filmsorozat színésznője méltatott kedves szavakkal. A sztár a gálán díjat is kapott.

Az eddigi legtüzesebb Movie Awards teljes egészében megtekinthető lesz április 14-től, 19:30-kor az MTV-n, magyar felirattal!

 

A 2014-es MTV Movie Awards győztesei:

Az év filmje Az éhezők viadala: Futótűz

Legjobb női főszereplő Jennifer Lawrence – Az éhezők viadala: Futótűz

Legjobb férfi főszereplő Josh Hutcherson – Az éhezők viadala: Futótűz

Az év felfedezettje Will Poulter – Családi üzelmek

Legjobb csók Emma Roberts, Jennifer Aniston és Will Poulter – Családi üzelmek

Legjobb bunyó A hobbit – Smaug pusztasága – Orlando Bloom és Evangeline Lilly vs. orkok

Legjobb humoros alakítás Jonah Hill – A Wall Street farkasa

Legjobb rémült alakítás Brad Pitt – Z Világháború

Legjobb duó Vin Diesel and Paul Walker – Halálos iramban 6

Legjobb félmeztelen jelenet Zac Efron – Csajkeverők

#WTF- Legképtelenebb pillanat A lude-os, autós jelenet – A Wall Street farkasa

Legjobb gonosz Mila Kunis – Óz, a hatalmas

Legjobb átalakulás Jared Leto – Mielőtt meghaltam

Legjobb zenés jelenet Backstreet Boys, Jay Baruchel, Seth Rogen és Craig Robinson Peform a Mennyekben – Itt a vége

Legjobb cameo Rihanna – Itt a vége

Legjobb hős Henry Cavill Clark Kent szerepében – Az acélember

Kedvenc karakter Shailene Woodley – A beavatott