Az autó jól működött!

László István – Holló Barnabás MOJITO LEMON Lyukóbánya-Parasznya a Build-IT kupáért – Rallye3 Inter Europe Team Kft. 2019.03.23-24.

Interjú László Pistivel a Rally3-as verseny után.

Az első négy gyorsot miként értékeled? – Igazából, olyan egyformának tűntek! Sokat mentünk rajta már külön-külön, most meg Hollóval együtt is! Nem igazán bonyolult vonalvezetésű, de mindig rájövök, hogy miként lehetne rajta sokkal gyorsabban is menni.

Milyen volt újra versenyautóban ülni? – Furcsa! Volt bennem félelem, de rövid időn belül elmúlt. Próbáltam a feladatra koncentrálni, ami meglepően jól sikerült, vissza is jött az önbizalom! Az autó jól működött, ugyan még finomítani kell a beállításokon, de nagyon sokat kell még vele menni, hogy gyorsan tudjunk autózni!

Az első és a harmadik gyors ideje csak öt tized másodpercre tér el egymástól. Ennyire sikerült jó itinert írni, ilyen jól feküdt a Honda Civicnek a páya? – Nem volt ebben semmi tudatosság. Egyszerűen nem tudtunk gyorsulni, elsőre mentünk egy relatíve jó időt, de ezt nem sikerült felülmúlni. Barnával még nem egyformán látjuk a kanyarokat, próbáltunk egy jó itinert írni, ami hellyel, közzel sikerült is. Idővel ez csak jobb lehet.

Ha jó sejtem ezt a versenyt az Eger Rallyra való autófelkészítésnek szántad, ahol Drávucz Olivér lesz majd a pilóta? – Ez volt a terv. Egerben nem megyünk, viszont, annyira megtetszett ez az egész ismét, hogy Miskolcon Barnával megyünk egy versenyt, és ha megmarad ez az összhang, akkor gondolkodhatunk a folytatásról!

Partnereink segítségét köszönjük!

– Hajósi Miklós –