Az AAA AUTO-nál a használt gépjárművek akár lízingelhetők is teljes körű ügyintézéssel

A használt autót vásárolni szándékozók részéről felmerült egyre növekvő igényre válaszul pénzügyi szolgáltatást is kínál az AAA AUTO. A társaság fóti telephelyén lízingre is lehet használtautót vásárolni, ezen felül az ügyfelek a helyben történő teljes körű pénzügyi ügyintézés előnyeit is élvezhetik. Az AAA AUTO által kínált lízing kizárólag forint alapú, a fix összegű törlesztőrészlet pedig a futamidő teljes időtartamára vonatkozóan kiszámíthatóvá teszi a fizetést. A személyre szabott lízing feltételek kialakításában pénzügyi tanácsadó segíti az ügyfeleket.

Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az emberek egyre inkább hitelre vagy lízingre vásárolnak használtautót is. Ezt az igényt felismerve az AAA AUTO fóti telephelye az ügyfelek számára teljes körű lízingügyintézéssel kívánja megkönnyíteni a megfelelő gépjármű megvásárlását. Amennyiben az ügyfél úgy dönt, hogy a kiválasztott használtautót lízingbe veszi, a helyszínen azonnal elintézheti a lízinggel járó valamennyi papírmunkát, majd azt követően még aznap el is viheti a gépkocsiját.

Az AAA AUTO a legnagyobb banki partnerekkel kialakított konstrukcióknak köszönhetően nagyon kedvező finanszírozási lehetőségeket kínál. Ennek keretében az ügyfelek maguk határozhatják meg a törlesztés időtartamát, ami 6 hónaptól 84 hónapig terjedő futamidő is lehet. A havi törlesztő kizárólag forint alapú, amelynek köszönhetően nem kell számolni az esetleges árfolyamingadozásból eredő pénzügyi kockázatokkal. Ezenkívül az AAA AUTO lízingkonstrukciója fix összegű törlesztőrészletet biztosít a futamidő teljes időtartamára vonatkozóan, ezzel garantálva azt, hogy a törlesztőrészlet hosszabb távú futamidő esetén sem fog növekedni.

A kedvező kötelező gépjármű felelősségbiztosítás és Casco biztosítás kötésének opciói mellett a társaság biztosítási lehetőséget kínál arra az esetre is, ha az ügyfél elveszítené állását, és ennek következtében jövedelmét. Valamennyi biztosítási szolgáltatás szintén elérhető az AAA AUTO fóti telephelyén.

„Vigyázni kell az alacsony kezdőrészlettel, mivel a vevők sokszor hajlamosak rövidtávon gondolkodni, és csupán azt nézik, hogy megvásárolják a számukra megfelelő gépjárművet kis összegű havi törlesztőrészletért cserébe. Azonban azt is számításba kell venni, hogy hosszú távon az így megvásárolt gépjármű jóval többe kerülhet, ugyanis a havi törlesztőrészlet korántsem az autó egyetlen költsége. Érdemes ezért pénzügyi tanácsadó segítségét is igénybe venni, ha autóvásárlásunkat lízingeléssel tervezzük” – tanácsolta Karolína Topolová, az AAA AUTO vezérigazgatója.

 

Az AAA AUTO fóti telephelyén az ügyfeleknek arra is lehetőségük van, hogy pénzügyi tanácsadó segítségével tekintsék át a számukra legkedvezőbb lízing konstrukciókat. A tanácsadó személyre szabott feltételeket ajánl, amely tartalmazza a törlesztési időt, a havi törlesztőrészlet nagyságát, illetve egyéb fontos lízing paramétereket az ügyfelek igényeire szabva. Az egyszerűbb megértés és könnyebb átláthatóság érdekében az AAA AUTO fóti telephelyén egy szélesvásznú LCD kijelzőn is bemutatják az ügyfeleknek a lízingelés teljes folyamatát és részletes feltételeit. Amennyiben az ügyfél a lízing mellett dönt, már aznap el is viheti a kiválasztott gépkocsit a helyszínről. További információk és az ügyintézéshez szükséges okmányok elérhetőek az AAA AUTO honlapján: www.aaaauto.hu.