Az AAA AUTO megnyitotta második magyarországi telephelyét Szegeden

Az AAA AUTO Csoport a mai napon hivatalosan is megnyitotta dél-magyarországi telephelyét Szegeden. Az ünnepélyes megnyitón részt vett Juraj Chmiel úr, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete is. Az új telephely az AAA AUTO dél-magyarországi terjeszkedésének első állomása, és ezzel a lépéssel a társaság a budapesti régión kívül is megjelent a magyarországi használtautó piacon.

aaa_1

 

Az új szegedi telephely az Algyői út 85. szám alatt 4000 m2 alapterületen várja az ügyfeleket. A 20 alkalmazottat foglalkoztató szegedi telephelyen a társaság által kínált valamennyi szolgáltatás elérhető az ügyfelek számára. A telephelyen jelenleg 200, októbertől pedig már 250 használt autót kínálnak eladásra, és az éjszakai világításnak köszönhetően 21 óráig várják a vásárlókat.

A magyar piacra 2014-ben visszatért AAA AUTO az új telephely megnyitásával tovább erősíti jelenlétét a magyarországi használtautó piacon, mint a legnagyobb használtautó kereskedés Magyarországon. Ezért döntött úgy a társaság, hogy tovább terjeszkedik hazánkban és új telephelyeket nyit vidéki nagyvárosokban. A társaság 25.000 m2 alapterületű központi telephelye továbbra is Fóton üzemel, ahol közel 1000 gépjárművet kínálnak eladásra.

„Mivel gyorsan növekszünk Magyarországon, úgy döntöttünk, hogy további telephelyeket nyitunk. A tavalyi visszatérésünk óta már 3500 autót adtunk el Magyarországon, és bízunk abban, hogy az eladott autók száma tovább növekszik, mivel Szegeden már a dél-magyarországi vásárlókat is közvetlenül ki tudjuk szolgálni” – mondta Takács Csaba, az AAA AUTO magyarországi country menedzsere. „Hosszú keresés és alapos mérlegelés után azért esett a választásunk a szegedi helyszínre, mivel úgy ítéltük meg, hogy üzleti stratégiánk szempontjából ez a legalkalmasabb, figyelembe véve a vásárlóerőt, a versenytársakat, valamint az elhelyezkedést. Továbbá, a szegedi telephelynek köszönhetően kényelmesebb és könnyebben elérhető kiszolgálást teszünk lehetővé dél-magyarországi ügyfeleink számára” – tette hozzá Takács Csaba.

aaa_2

Az AAA AUTO a további terjeszkedés érdekében újabb magyarországi helyszíneket is keres. „Örülünk az AAA AUTO Csoport további terjeszkedésének, mivel az AAA AUTO az egyik legsikeresebb cseh cég Magyarországon, ahol meg tudja ismételni más piacokon elért üzleti sikereit. Az AAA AUTO márkanév a 10 legjobb modern cseh márkanév egyike az Ogilvy & Mather 2013 őszén napvilágot látott tanulmánya szerint, továbbá a társaság az 52. helyet foglalja el a 100 legnagyobb cseh vállalat listáján” – hangsúlyozta Juraj Chmiel úr, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete, és végül hozzátette: „Örülünk, hogy az AAA AUTO megjelent Dél-Magyarországon.“