Autó, Motor és Tuning Show – 10. jubileum a Hungexpón

A 10 éves jubileum minden eddiginél népesebb járműfesztivált hoz a Hungexpóra március 20-22. között. Az Autó, Motor és Tuning Show idén immáron 7 pavilonban, rekord méretű show-val várja a látogatókat!

A 10 éves jubileum minden eddiginél népesebb járműfesztivált hoz a Hungexpóra március 20-22. között. Az Autó, Motor és Tuning Show idén immáron 7 pavilonban, rekord méretű felhozatallal várja a látogatókat!

Az már biztos, hogy hazánk legjelentősebb autós-motoros kiállítása és vására eddigi történetének legnagyobb show-jára kerül sor alig egy hónap múlva Budapesten. Immáron összesen 10 rendezvény lesz egy időben, egy helyen és egyetlen belépővel megtekinthető, a méreteket tekintve azonban már koránt sem biztos, hogy egy nap elegendő lesz egyáltalán a helyszín bejárásához!

show_overview_large

A beltéri rendezvényterületet a tavalyihoz képest egy további 5.600 m2-es csarnokkal toldottuk meg, a kültér pedig új programjaival, valamint a vadonatúj elrendezéssel szintén növekedett: a 10. évfordulóra az AMTS immáron csaknem 100.000 négyzetméternyi valódi élménnyel nyitja meg az idei autós-motoros szezont!

A rendezvény legnagyobb pavilonjában (“A”) ez évben is a Carstyling.hu Tuning Show nemzetközi felhozatala, tuning és autóhifis kiállítói alkotják a fő irányvonalat. Ezúttal is nagy számú importőr részvételével kerül sor szalonautó kiállításra, számos márka legújabb modelljeivel, valamint akár koncepcióival is megismerkedhetsz.  Szintén ebben a pavilonban lesz megtalálható a rendezvény központi nagyszínpada, valamint az Autóépítő Aréna, ahol idén egy igazán komoly jármű épül át teljesen három nap alatt, a látogatók szeme láttára. Figyeld híreinket, mert hamarosan leleplezzük!!

Számos új jelentkezővel és rengeteg hihetetlen szép építéssel a Tuning Club Area mérete csaknem másfélszeresére nőtt a tavalyi felhozatalhoz képest. Hazánk, valamint részben a környező országok tuning klubjai idén három helyszínt töltenek meg: a “16” és “B” csarnokokat kompletten, a “C” pavilont pedig 50%-ban. Utóbbiban e téren is exkluzív meglepetés készül, minderről elöljáróban csak egyetlen képet közölnénk:

kozolnenk

A “G” Pavilonban ezúttal is hazánk egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvényére, a Budapest Motorfesztiválra kerül sor. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. A kiállítás ez évben is a motorozás hagyományos szezonnyitó eseménye lesz, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is!

Új tematikaként a a “C” pavilon másik felét használt motor börze foglalja majd el, több mint 150 eladásra kínált, a helyszínen megtekinthető, kipróbálható és akár rögtön megvásárolható modellel!

Az “F” pavilont az önmagában is egyedi színfoltot képviselő, Magyarországon egyedülálló Hot-Rod és Custom Bike show, az Épített Motorok és Autók Találkozója foglalja el, ezúttal is fantasztikus felhozatallal és versennyel. Az EMAT önmagában is két rendezvényt fog össze: a 19. Devils Motor Show-t és a 8. Rusty Rodders Hot Rod show-t.

A “D” pavilonban a tavalyi évhez hasonlóan Járműtörténeti Kiállításra kerül sor, gyönyörűen restaurált vasakkal (sőt tuningolt modellekkel is), továbbá az Autós Nagykoalíció szervezésében ismét sor kerül a Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállításra, melyen hazánk neves alkotóival és munkáival találkozhatsz és ismerkedhetsz meg.

Az “A” pavilon melletti parkolóban új köntösben, megújult elrendezéssel és nemzetközi versennyel mutatkozik be az idei év első Gymkhana megmérettetése. Annyi már biztos, hogy az utóbbi évek legszebben megépített pályáján rekordszámú pilóta és versenygép mutatkozik majd be nyereményjátékok, betétprogramok és persze Gym-taxi keretei között.

Persze nem csak autóverseny lesz odakint: a “G” pavilon melletti betoncsíkon kerül sor a Hungarian Stunt Riding Championship idei első állomására, gyakorlatilag folyamatos motoros Streetfighter Show-t garantálva a látogatóknak!

Nem messze innen pedig hatalmas sánc épül a Freestyle Motocross pilótáinak, akik több, mint 20 méteres ugratások során igyekeznek a lehető legtöbb és leglátványosabb figurát bemutatni a levegőben.

Szintén kibővített területen kerül megrendezésre a Carstyling.hu Tuning Találkozó, melyre már a tavalyi évben is több, mint 500 autó érkezett hazánkból, valamint a környező országokból. Az idei felvonásra már most többen regisztráltak! A résztvevő autók szépségversenyen, továbbá a “B” pavilon mellett autóhifi hangnyomás versenyen (Dreambox Bass Race), új programként pedig hangminőség versenyen (Magyar SQ Kupa) is részt vesznek.

A kültéren továbbá számos szabadidős- és gyermekprogram, valamint kikapcsolódási és sportolási lehetőségek is várják a látogatókat.

Akinek pedig mindez még nem lenne elég, teljes árú belépőjegyének felhasználásával még egy egyedileg épített sportautót is nyerhet, melyet vasárnap sorsolunk ki a Carstyling.hu Tuning Show nagyszínpadán!

Készülj a tavasz legnagyobb, jubileumi autós-motoros showjára március 20-22 között a Hungexpón! A gördülékeny bejutás érdekében az AMTS ideje alatt a Hungexpo minden pénztára üzemel majd, azonban ha egy kicsit sem szeretnél sorban állni, belépőjegyed akár azonnal meg is veheted online!