Átadták a Pro Agria gazdasági szakmai díjakat Egerben

Cseh Andrásné Fotó: Juhász Melinda

Cseh Andrásné
Fotó: Juhász Melinda

Átadták a Pro Agria gazdasági szakmai díjakat hétfőn Egerben a nagy adózók fogadásán – közölte az egri polgármesteri hivatal az MTI-vel.

    A díjat az egri önkormányzat alapította 2008-ban a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésére, és azokat díjazzák, akik a város gazdasági életét fellendítő, kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtanak, vagy több éves, egyenletes gazdasági teljesítményükkel hozzájárulnak a város gazdaságának fejlődéséhez.
A 2018. évi Pro Agria díjat Cseh András és Cseh Andrásné egyéni vállalkozók kapták, a Hotel Senátor-ház üzemeltetői, akik 1992 óta vezetik a hotelt a hagyományos vendéglátást képviselve. A vállalkozás 5 fővel indult, jelenleg mintegy 30 fő létszámmal a város egyik közkedvelt vendéglátó egysége, a házaspár a tanulóképzést is fontosnak tartja – írják a méltatásban.
Kormos Gyula építész, a Bástya Építész Kft. ügyvezetője szintén megkapta a 2018. évi Pro Agria díjat. A Bástya Építész Kft. részt vesz Eger város középületeinek, épületeinek tervezésében, hozzájárulva a városkép szépítéséhez és alakításához – közölte az önkormányzat.