Átadták a közműcégek budai ügyfélszolgálati központját

Átadták a közműcégek budai ügyfélszolgálati központját hétfőn. A II. kerületi Fő utcában kialakított központban szerdától egy helyen intézhetik ügyeiket a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt., a Főtáv, a Fővárosi Vízművek, a Díjbeszedő Holding Zrt. és a DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. ügyfelei.

    A Fő utca 47. szám alatt a szolgáltatók egységes nyitvatartási időben fogadják az ügyfeleket, hetente egyszer hosszabb nyitva tartással. A kisgyerekkel érkező szülőket soron kívül fogadják. Az irodában kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni.
    A Fővárosi Vízművek pesti, Váci úti központi ügyfélszolgálati irodájában már korábban létrehoztak közös ügyfélszolgálatot a közműcégek: a Fővárosi Vízművek, a Fővárosi Csatornázási Művek, a Főtáv, a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. (FTSZV) és a DHK. Nyár közepétől az FKF is csatlakozik a pesti irodához – írta az FKF Zrt. az MTI-hez eljuttatott közleményben.
    Hozzáfűzték: a tervek között szerepel egy harmadik közös iroda létrehozása is a Főtáv XI. kerületi, Barázda utcai ügyfélszolgálatán, ahol a távhőszolgáltató mellett várhatóan további két közműcég szolgálja majd ki ügyfeleit.

Forrás:MTI