ARANYBÁL – AZ ARANYKOR BÁLJA

A XXI. század fiatalos, csillogó, sokszínű társasági eseménye gyakorlott és kezdő bálozóknak (február 8., szombat 18:00 – Pesti Vigadó)

 Aranybal_2

  1. februárjában, immár negyedik alkalommal rendezi meg a BDZ fiatalos, csillogó, sokszínű társasági eseményét, az Aranybált, gyakorlott és kezdő bálozók számára. Idei évadukban is arany- és ezüstasztalokkal várják vendégeiket, előre kiválasztható helyekkel, asztalfoglalásokkal. A Pesti Vigadó díszterme évente egyszer a BDZ és vendégei kedvéért ünnepi díszt ölt. A székeket körasztalok váltják fel, a színpad a díszpáholy elé kerül, továbbá egy táncparkettel egészül ki. A panorámafolyosót fejedelmi ételek, pompás nedűk és ellenállhatatlan sütemények foglalják el.  Az egész épületet betölti a zene. A bál első csúcspontja a nyitóhangverseny, melyben a BDZ – Hollerung Gábor irányítása alatt – ötvözi a tőle megszokott sziporkázó hangulatot a magas szintű koncertélménnyel. A hangverseny után jöhet a zenés vacsora, melyhez big band zene és számos BDZ-kamarazenekari formáció társul. Az idei Aranybált február 8-án, szombat este rendezik meg, klasszikus bál, modern köntösben, amely a bálok aranykorát idézi!

Aranybal_3

Előadók: Budafoki Dohnányi Zenekar BDZ Big Band Swing á la Django Sztárvendég: Roby Lakatos

Vezényel: Hollerung Gábor

Program: 18:00 Kapunyitás, welcome drink, vendégváró falatkák 19:00 Koncert, vezényel: Hollerung Gábor 20:30 Vacsora 22:00 Tánc a BDZ közreműködésével, vezényel: Hollerung Gábor

23:00 Műsor és tombola 23:30 Tánc – zene: BDZ Big Band 00:30 Tánc – zene: Swing á la Django 02:00 A bál vége

További információ: https://bdz.hu/koncertek/aranybal/