Április 15-én újabb modern megoldásokkal ismerkedhetnek meg a festő vállalkozók

 

Április 15-én tovább folytatódik a festő szakma digitalizációját segítő online workshop. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyre itt lehet jelentkezni: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdNWPe…/viewform

Kovács László, az SZMTOI elnöke elmondta, ez már a negyedik workshop lesz, amelyet a sikeres, GINOP-5.3.5-18-2018-00027 pályázat eredményeként díjmentesen tudnak megrendezni a festő vállalkozóknak, akik átfogó ismeretet kaphatnak az alapoktól a ma ismert legmodernebb technológiáig a szakmájukat illetően.

 

Az április 15-én kezdődő két napos workshopon a digitális látványterv készítésével ismerkedhetnek meg a résztvevők. Ezúttal a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) viszi végig az érdeklődőket a szín kiválasztásától a látványterv nyomtatásig tartó folyamaton. Kovács László elmondta, a szakemberek munkájuk során számos esetben találkoznak olyan igénnyel, ahol mind a két szakmai tudásra szükség van. Az elmúlt képzések tapasztalatai alapján úgy látják, fontos, hogy a kor igényeinek megfelelően felkészült legyen a munkavállaló és „A digitalizáció, automatizáció és technológiai fejlődés alkalmazási és képzési lehetőségei a festő-, mázoló, tapétázó mikro és kisvállalkozások gyakorlati tevékenységében – a szakma jövője” című projekt pontosan erre nyújt lehetőséget.