Anyák napi Zenevonat és gasztronómiai ízutazás Gödöllőre

Az idén 20 éves születésnapját ünneplő MÁV Nosztalgia Kft. egyre népszerűbb vacsoravonata idén nyáron is várja utasait. A Zene Expressz 2013. június 7-én Gödöllőre repíti utasait, ahol a Királyi Váró impozáns termében Kovács Kati táncdalénekes szórakoztatja a vonat közönségét.

A MÁV Nosztalgia a közelgő Anyák napja alkalmából kedvezményes utazási lehetőséget kínál. A 2013. május 2 és 15. között „2-t fizet, 3-at visz” akció keretében két részvételi jegy áráért hármat kapnak azon utasok, akik a Zene Expresszre meghívják édesanyjukat, és 2 főre szóló jegyüket május 15-ig személyesen váltják meg a Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya melletti Nosztalgia Jegyirodában.

A Zene Expressz 2013. június 7-én este 19 órakor indul a Budapest Nyugati pályaudvarról. A vacsoravonat vendégeit a patinás hangulatú Gödöllői Királyi Váróban welcome pezsgővel várják, ahol az édesanyák tiszteletére Kovács Kati táncdalénekes máig népszerű slágerei csendülnek fel.  A Zene Expressz utasai részesei lehetnek egy felejthetetlen gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a három menü gazdag választéka. A vacsoravonat vendégei a kitűnő ételek mellé prémiumkategóriás pezsgőket és borokat kóstolhatnak.

Részvételi jegyek 4 fős asztalnál 15.990 Ft/fő áron válthat,  2 fős asztal foglalása esetén 17.990 Ft/fő.  A program ára tartalmazza a nosztalgiautazást, a welcome drinket, a kiválasztott menüt, a menühöz tartozó italokat és a zenei programot. Zene Expresszre jegyek a készlet erejéig kizárólag elővételben válthatók. A programra SZÉP kártyát is elfogadnak. További információ a  www.mavnosztalgia.hu oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*