Amerikává változik Budapest egy része

Amerikává változik Budapest egy része

A lurkók még csak nem is sejtik, milyen lélegzetelállító kalandban lehet majd részük május utolsó vasárnapján a Meglepkék jóvoltából.

Az extrém ajándékokkal foglalkozó profi csapat ugyanis 26-án kizárólag az ő szórakoztatásukra készül egy felejthetetlen, libabőrős élménnyel.

A gyereknapon a Tinódi Lantos Sebestyén köz, a Boráros tér, a Lechner Ödön Fasor és a Soroksári út egy picit átváltozik Amerikává, hogy a gyerekek is átélhessék, milyen érzés egy Dodge Chargerben, Dodge Challengerben, Camaroban, Mustangban, Lamborginiben vagy egy Ferrariban kocsikázni. De, hogy a régi idők „nagyjai” se maradjanak ki, a kicsik kipróbálhatják, hogy pöfög egy négyütemű Trabant vagy milyen a kéziváltó egy Ladában.

Ezzel azonban még nem ér véget a Meglepkék sora, ugyanis a brigád elindít egy játékgyűjtési is akciót is, hogy mosolyt csalhassanak majd a daganatos betegségben szenvedő kicsik arcára.

A Játékmentés lényege, hogy összegyűjtik azokat a játékokat, amiket mások örömmel felajánlanak, hogy boldogságot okozzanak azoknak a gyerekeknek, akiknek nap mint nap meg kell küzdeniük a betegségükkel, miközben legtöbb idejüket egy kórházi szobában kell tölteniük.

A Meglepkék.hu csapata összefogott Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal, ami azért jött létre, hogy segítsen a daganatos gyermekeknek a gyógyulás ideje alatt. Ezek a gyermekek sok esetben hosszú hónapokat töltenek a korházban szinte mindentől elzárva, de mi hiszünk abban, hogy ha együtt segítünk, minden sikerülhet – mondta Sashalmi Attila a Meglepkék cégvezetője, aki arra buzdít mindenki, legyenek Játékmentők.

Nagyon fontos azonban, hogy plüssjátékokat nem tud átvenni az Alapítvány, így azokat ne vigyék be az adományozók.

Így ülhet be gyermeke az autóba

Akik szeretnének részt venni, ezen a különleges napon és gyermeküknek maradandó élményt adni, azok e-mailben tudnak regisztrálni és időpontot foglalni. Csak annyit kell tenniük, hogy figyelik a Meglepkék.hu facebook oldalát és a kiválasztott autónál időpontot foglalni!

Játékmentés

Az összegyűjtött jó minőségű játékokat május 26-ig várják a Meglepkék.hu irodájába Bp. Tinódi Lantos Sebestyén köz.1. A begyűjtött játékokkal teli autókonvoj május 27-én útra kel és a Meglepkék igazi libabőrös élményt nyújt át a gyermekeknek!