Álmaid konyháját is megtervezheted az ingyenes 4 helyszín Konyhabútor kiállításon

Tavasszal sokan frissítik fel otthonukat, konyhájukat; erre ad kiváló lehetőséget a 2023. február 24 – 26. között megrendezésre kerülő 4 helyszín Konyhabútor kiállítás, Budapesten és Budaörsön, ahol most közösen inspirálódhatunk, és ötleteket gyűjthetünk, hogyan is tervezzük meg álmaink konyháját.Szakmai programokkal, bemutatókkal, kóstolókkal, értékes ajándékokkal és nyereményekkel várnak mindenkit a háromnapos eseményen.
Sztárokkal is találkozhatunk, akik a nagyközönség előtt készítik el kedvenc ételeiket, és főznek ínycsiklandozó fogásokat.

A kiállítás két napján is sürgés forgás lesz a látványkonyhában, szombaton Rékasi Károly és Pikali Gerda ragad fakanalat, míg vasárnap Kamarás Norbert és Kármán Odette áll a tűzhely mögé, ahol szemtanúi lehetünk, ahogyan a sztárpárok elmerülnek a gasztronómia világában.

Az esemény szakmai helyszínein klasszikus és modern konyhabútorok, kiállított mintadarabok, étkezőgarnitúrák és konyhai eszközök óriási választéka vonul fel, de számos különleges megoldást is megismerhetünk a konyhatervezés rejtelmeiben.

A rendezvény kifejezetten COVID kompatibilis, hiszen egy nagy összevont kiállítótér helyett négy helyszínen zajlik, így elkerülhető a túlzsúfolt kiállítótér, a felesleges várakozás.

E rendhagyó bemutató keretében, igazán bőséges trendi konyhabútor kínálattal, újdonságokkal, kiegészítőkkel vonulnak fel a hazai vezető konyhabútor gyártók és konyhagép forgalmazók. A mintakonyhákhoz és egyes készülékekhez kuponkedvezményekkel, akár féláron is hozzájuthatunk.

A három nap során az ingyenes 3D konyha látványtervezés mind a 4 helyszínen elérhető lesz, ahol szakértő csapat segít megrajzolni és átélhetővé varázsolni az érdeklődők elképzeléseit. A tervrajzok alapján így három dimenzióban tárul elénk az álomkonyhánk, amelynek látványtervét pár napon belül e-mailben is megkapjuk.

Kulináris kalandok sztárokkal

A színes, ízletes és játékos programokkal tűzdelt 3 napos hétvégének, a XIII. kerületi RS Bútoráruház, a Reitter Ferenc utca 78. szám alatt kiemelt helyszínként ad majd otthont, amely igazi családi kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ha személyesen is ellátogatunk ide, különleges „páros” ízélményben lehet részünk, mert szombaton Rékasi Károly és Pikali Gerda ragad fakanalat a látványkonyhában, míg vasárnap Kamarás Norbert és Kármán Odette áll a tűzhely mögé, mi pedig végignézhetjük a gusztusos fogások elkészítését.

Az ínycsiklandó főzés után egyértelmű, hogy nem hiányozhatnak a finom falatok a látogatóknak sem: a helyszínen Amicom popcornt, mentes sütik és bonbonok sokaságát kóstolhatjuk meg. Bemutatkoznak a hazánkban egyedülálló, fruktóz- és hisztaminszegény mentes borok is. A bejáratnál álló streetfood-kocsinál pedig a Meraki autentikus görög ízei várnak, amelyeket a Viwa vitamindús italaival öblíthetünk le.

Nem maradnak el a játékos családi programok sem, az otthonra is beszerezhető Modern táRSasjátékoknak hála, a közös szórakozáson, tényleges kikapcsolódáson van a hangsúly. Emellett a PLAYStationBudapest számtalan tartalmas játéka is kipróbálható a helyszínen, a nagy asztalok mellett pedig összegyűlhetnek a kicsik és nagyok – akárcsak egy hangulatos családi ebéden.

Ezen a helyszínen szakmai eseményen a legújabb konyhai gépek, mellett a legszínvonalasabb márkák képviselői bemutatót is tartanak az innovációkról, ezenfelül tanácsokat kaphatunk, hogyan válasszuk ki a megfelelő páraelszívót.

Igazán nagyszerű, tartalmas és díjmentes programokkal várnak minden kedves érdeklődőt a 4 helyszín Konyhabútor kiállításon.

Programok:

Kiállítás és vásár
Ingyenes 3D- konyha látványtervezés
Szakmai bemutatók
Partnertalálkozó
Látványfőzés sztárokkal
Nyereményjátékok a helyszínen
Étel-, és italkóstolók

Helyszínek:

Budapest XIII., Reitter F. u. 78. – RS Bútoráruház
Budapest XVIII., Gyömrői út 79-83. – RS Bútoráruház
Budaörs, Építők útja 2-4. – RS Konyhastúdió
Pólus Center, Szentmihályi út 131., MediaMarkt – RS Konyhastúdió

A helyszínekre a belépés DÍJTALAN!