Álljunk egy jó ügy mellé!

(b-j) Felkai Márta, Dóka Attila, Patzauer Éva. Fotó: Juhász Melinda

(b-j) Felkai Márta, Dóka Attila, Patzauer Éva.
Fotó: Juhász Melinda

A napokban találkoztunk Patzauer Évával a Csodalámpa Alapítvány ügyvezetőjével és Felkai Mártával, a Csodalámpa Alapítvány kommunikációs vezetőjével.  Az alapítvány célja, az életet veszélyeztető betegségben szenvedő, 3 -18 év közötti gyerekek egy-egy kívánságának a teljesítése. Tevékenységükkel megtörik a hosszú kezelések keserű rutinját.

Aki szülőként volt hasonló helyzetben, az tudja, egy beteg gyermek minden percét leköti a szülőknek, és nincs az az energiamennyiség, amit ez a sok esetben szélmalomharc fel ne emésztene…
Aki gyermekként ilyen súlyos beteg volt, az tudja, milyen szörnyűek,  és félelemmel teliek a betegszobában töltött napok.
Szerezzünk pár pihenős percet a szülőknek, a beteg gyermekekkel néhány percre feledtessük el a fájdalmat. Első lépésként egy olyan példányt ajánlottunk fel A magyar autó-és motorsport című könyvünkből, amely teljességgel egyedi: 2012-ben a könyvet bemutató sajtótájékoztatón ugyanis Talmácsi Gábor, Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Győrfi Alen és Bódis Kálmán látta el azt kézjegyével. Ez az egyedi példány árverezésre kerül, az ebből befolyt összeg pedig egy beteg gyermek kívánságát fogja teljesíteni.
Bízunk benne, hogy sok rajongó kapja fel a fejét, és érdeklődik a könyv iránt. Segítsen mindenki, ahogy tud, és ne felejtsünk el a 2×1%-ról rendelkezni. Álljunk egy jó ügy mellé!